Ξεκινά νέο οδικό έργο στην Π.Ε. Φωκίδας

Νέο οδικό έργο χρηματοδότησε, δημοπράτησε και υλοποιεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην Π.Ε. Φωκίδας. Πρόκειται για το έργο με τίτλο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑ ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ» και με προϋπολογισμό 200.000 €.

Αντικείμενο του έργου είναι η συντήρηση και βελτίωση τμημάτων της Επαρχιακής Οδού Νο9 Γαλαξειδίου - Πεντεορίων στο τμήμα προς Βουνιχώρα. Η συγκεκριμένη οδός παρουσιάζει έντονη ρηγμάτωση και φθορά του οδοστρώματος.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται να γίνουν χωματουργικές και ασφαλτικές εργασίες, να τοποθετηθούν στηθαία ασφαλείας και πινακίδες σήμανσης. Η συνολική προθεσμία για την ολοκλήρωση του έργου ορίζεται σε 90 ημέρες.

Μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης κατασκευής, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Χρηματοδοτήσαμε και εκτελούμε ένα ακόμη οδικό έργο στην Π.Ε. Φωκίδας, προκειμένου να αποκατασταθεί η βατότητα της Επαρχιακής Οδού Γαλαξειδίου - Πεντεορίων και να βελτιωθεί η οδική ασφάλεια. Συνεχίζουμε να αναμορφώνουμε τον τόπο μας, για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών».

Ακολούθως, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας Γιώργος Δελμούζος δήλωσε: «Ένα δίκαιο αίτημα ικανοποιείται. Ένας δρόμος που φέρνει ανάπτυξη και ασφάλεια. Σύντομα θα παραδοθεί προς χρήση».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη