Η κακοκαιρία «Μπάλλος» δείχνει τα «δόντια» της στην Αττική: Εγκλωβισμένοι πολίτες, κλειστοί δρόμοι και δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» δείχνει τα «δόντια» της στην Αττική: Εγκλωβισμένοι πολίτες, κλειστοί δρόμοι και δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία Μπάλλος, που χτυπάει με βροχές, ισχυρές καταιγίδες, ακόμα και με χιόνι πολλές περιοχές της χώρα.

Ο κρατικός μηχανισμός έχει τεθεί σε συναγερμό και εστάλη μήνυμα από το 112 για την περιοχή της Αττικής.

Ήδη άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα προβλήματα στο λεκανοπέδιο της Αττικής, με διακοπές κυκλοφορίας, ενώ ενώ σε ισχύ βρίσκεται το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Από την ώρα που ήχησε το 112 στην Αττική, έχουν γίνει 45 κλήσεις στην Πυροσβεστική και οι περισσότερες απ' αυτές αφορούν απάντληση υδάτων, κυρίως από υπόγεια σπιτιών.

Οι περιοχές όπου εντοπίζονται τα περισσότερα προβλήματα είναι Νέα Φιλαδέλφεια, Κάτω Πατήσια, Περιστέρι, Μοσχάτο και Κηφισιά.

Λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, έκλεισε η οδός Πειραιώς σε δυο σημεία, εξαιτίας συσσώρευσης υδάτων. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της οδού Πέτρου Ράλλη και στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες επί των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Πειραιώς,φαίνεται να υπάρχουν επίσης εγκλωβισμένοι οδηγοί στα αυτοκίνητά τους ενώ, η Πυροσβεστική η υπηρεσία έχει δεχτεί κλήση για παροχή βοήθειας σε κτίριο στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου φέρεται να βρίσκονται αρκετά άτομα εγκλωβισμένα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3lCVp83
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη