ΟΠΕΚΕΠΕ: Άνοιξε ο έλεγχος για την Ενιαία Ενίσχυση στο παραπέντε της πληρωμής

ΟΠΕΚΕΠΕ: Άνοιξε ο έλεγχος για την Ενιαία Ενίσχυση στο παραπέντε της πληρωμής

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ενημερώνει ότι άνοιξε ο έλεγχος για την Ενιαία Ενίσχυση που αναμένεται να πληρωθεί μέχρι την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου. 

Συγκεκριμένα αναφέρει πως «στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Καρτέλα του Αγρότη», στην Υποενότητα Έλεγχοι μέσω Τηλεπισκόπησης για το έτος 2021, θα βρείτε την αναγγελία ελέγχου που αφορά τους γεωργούς που εμπίπτουν σε δείγμα ελέγχου με τηλεπισκόπηση.
Η αναγγελία ελέγχου πραγματοποιείται ηλεκτρονικά και θεωρείται ότι έχει νομίμως κοινοποιηθεί μέσω της ανάρτησης στο λογαριασμό του υπόχρεου στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Καρτέλα του Αγρότη» στο πληροφοριακό σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ». 

Η είσοδος στην εφαρμογή "Καρτέλα Αγρότη" πραγματοποιείται από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://osdeopekepe.dikaiomata.gr/FarmersTab/#/login.

Για να είναι δυνατή η είσοδος στην εφαρμογή είναι απαραίτητη η λήψη κωδικού και η δημιουργία προσωπικού λογαριασμού από τη σελίδα https://ift.tt/2Chxsxl στην επιλογή "ΑΙΤΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ".
Οδηγίες για τη δημιουργία προσωπικού λογαριασμού και λήψης κωδικού περιέχονται στο αρχείο

https://registration.dikaiomata.gr/user_registration/static/files/egxeiridio_online_xristi.pdf

Τονίζεται πως «οι παραγωγοί, οι οποίοι έχουν υποβάλλει Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης online για τα έτη 2014-2021 ή έχουν υποβάλλει αίτηση στα γεωργοπεριβαλλοντικά μέτρα (Βιολογικές Καλλιέργειες, Κομφούζιο, Νιτρορύπανση, Διατήρηση ελαιώνα Άμφισσας, κλπ) ΔΕΝ απαιτείται να παραλάβουν εκ νέου κωδικό και μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα τελευταία εν ισχύ στοιχεία».

Τέλος αναφέρεται πως «Στην περίπτωση που ο παραγωγός έχει απωλέσει το όνομα χρήστη ή τον κωδικό του ή επιθυμεί να αλλάξει κάποιο από τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να ακολουθήσει τις σχετικές οδηγίες που περιγράφονται στην ανωτέρω ιστοσελίδα (μέσω των επιλογών «Αίτημα μεταβολής email» ή «Αλλαγή κωδικού» αντίστοιχα)».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3G9fWt9
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη