-->

Πιτσούλη: «Η γυναίκα ήταν έτοιμη για όλα, φταίει αυτός που την πήρε παράμερα» (βίντεο)

Πιτσούλη: «Η γυναίκα ήταν έτοιμη για όλα, φταίει αυτός που την πήρε παράμερα» (βίντεο)

Η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον πρώην συμπρωταγωνιστή της, Πέτρο Φιλιππίδη, για το σχόλιο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και το ελληνικό metoo.

Μέσα σε όλα τα άλλα η κυρία Πηνελόπη Πιτσούλι αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί παλαιότερα, χαρακτηριστικά είπε «πολύ παλιά, πριν 30-40 χρόνια, σε μια δουλειά μου λένε "ο «τάδε» - έχει πεθάνει τώρα, γνωστός σκηνοθέτης- είναι καθίκι, χυδαίο άτομο, αν σου πει κάτι κάνε το κοροΐδο", εγώ τον συμπαθούσα ιδιαίτερα, όταν πήγα ήταν κύριος, ευγενέστατος.

Κάποια στιγμή έρχεται μια συνάδελφος και του λέει "Γιωργάκη (τυχαίο όνομα) να σου πω κάτι στο αυτί" - "τι θες μωρή της λέει", "ε φταίει ο Γιωργάκης που την πήρε παράμερα", όταν προκαλείς, εγώ ποτέ δεν του είπα τίποτα, δεν είναι θέμα αν ήθελε ή όχι, αυτή η γυναίκα ήταν έτοιμη για όλα, αυτή του χαϊδεύτηκε και αυτός της είπε άι μωρή φύγε από εδώ, όταν του επιτρέπεις να σου μιλάει έτσι, εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ να χαϊδευτώ, δεν μπορεί να μου κάνει κανείς ούτε χαρούλες ούτε τίποτα, ηθελέστα και παθέστα» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο στο 08:51:

Πάντως να σημειωθεί ότι η κ. Πιτσουλί στην αρχή της συνέντευξη της τόνισε ότι ήταν κεραυνός εν αιθρία όλο αυτό που συνέβη με τον Πέτρο Φιλιππίδη και πώς μάλιστα μίλησε και με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σχετικά και με την «αδυναμία» που είχε πει, και η ίδια είπε πώς αυτό δεν είναι καμία αδυναμία.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3aXW0uZ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->