Δολοφονία στην Ιστιαία: «Ήξερα ότι είχε χρήματα στο σπίτι γι' αυτό αποφάσισα να την ληστέψω»

(Φωτ.: Eurokinissi)

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο 25χρονος που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της 80χρονης στην Ιστιαία. «Ήξερα ότι είχε χρήματα στο σπίτι γι αυτό αποφάσισα να την ληστέψω», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Ο 25χρονος Ρομά, που σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, φέρεται να ομολόγησε την δολοφονία της 80χρονης γυναίκας στην Ιστιαία, στην Εύβοια, οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου στον ανακριτή και κατόπιν στον εισαγγελέα. Νωρίτερα, περιέγραψε στους αξιωματικούς της Ασφαλείας Χαλκίδας πώς έγινε το μοιραίο περιστατικό.

«Την γιαγιά την γνώριζα καθώς της πουλούσα λουλούδια. Ήξερα ότι είχε χρήματα στο σπίτι γι' αυτό αποφάσισα να την ληστέψω. Πήγα στις επτά το απόγευμα της Πέμπτης, αλλά η γιαγιά μιλούσε στο τηλέφωνο και έφυγα» κατέθεσε ο νεαρός δολοφόνος σύμφωνα με πληροφορίες του lawandorder.gr.

«Επέστρεψα μισή ώρα αργότερα. Η γιαγιά ήταν στην αυλή του σπιτιού, την χτύπησα και την έσπρωξα. Έπεσε στο έδαφος, μπήκα στο σπίτι και άρπαξα 900 ευρώ και το κινητό της τηλέφωνο. Ήμουν μεθυσμένος και δεν θυμάμαι τι έγινε μετά».

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας αξιοποιώντας οπτικό υλικό, έφτασαν στα ίχνη του 24χρονου Ρομά. Στο δεξί παπούτσι φέρεται να εντόπισαν υπολείμματα αίματος, και όπως διαπίστωσαν το αποτύπωμα παπουτσιού ταίριαζε με αποτυπώματα που βρήκαν σε αίματα στην αυλή και το μπαλκόνι της οικίας του θύματος.

Το κλιμάκιο της Σήμανσης που ερεύνησε το σπίτι βρήκε αλλά 600 ευρώ που είχε κρυμμένα η 82χρονη και δεν είχε βρει ο δράστης.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3vZ1aAi
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη