Λαμία: Με μεγάλη επιτυχία η πεζοπορική διαδρομή στο Δέλτα Σπερχειού - Μαλιακού (φωτογραφίες)


Ήταν η έβδομη φθινοπωρινή  πεζοπορική μας διαδρομή  την  Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021  και συνεχίζουμε όσο ο καιρός το επιτρέπει και  όσο εσείς μαζικά πλαισιώνεται  τον ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ

Διαδρομές που επιλέγουμε όλοι μαζί και τελικά καταλήγουμε στη διαπίστωση ότι  η μια διαδρομή καλύτερη από την άλλη!!

Τι να πούμε για τις μαγευτικές εικόνες , την εμπειρία μας στο Δέλτα του Σπερχειού - Μαλιακού. Υπέροχη Φύση, μοναδική εμπειρία  και αυτή η επιλογή μας!!!

Νεροβούβαλα & Παπιά, Φλαμίνγκο , Τσικνιάδες , Ερωδιοί ,Αγριόπαπιες, Γεράκια , σε απέραντους ορυζώνες απ' όλα έχει η περιοχή μας.

Πόσες ομορφιές έχει αυτός ο τόπος, τόσο κοντά μας, μα πόσο άγνωστες,  που αποτελούν το συγκριτικό μας πλεονέκτημα για να γίνει ετούτος ο τόπος προορισμός χειμώνα καλοκαίρι.

Αγαπάμε τον τόπο μας, προσπαθούμε, πιέζουμε  για την ανάδειξή του.

Ευχαριστούμε τον   Φ. Δ. Εθνικού Δρυμού Οίτης, Κοιλάδας Σπερχειού & Μαλιακού Κόλπου για την παρουσία του και την ενημέρωση που μας έκανε  αλλά και τον Πολιτιστικό Σύλλογο  και το Σύλλογος Γυναικών  Ανθήλης που αγκάλιασαν την προσπάθειά μας 

*Στις πεζοπορικές μας εξορμήσεις λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19

--

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ  ΔΑΣΟΥΣ ΛΑΜΙΑΣ (ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ)

 Διεύθυνση: Καραΐσκάκη 101

35131 Λαμία

Τηλ -  fax 2231044961 κ 6932269378 (Πάρης Φούντας -  Γραμματέας ΟΜΦΙΔΑΣ)

e mail   omfidas@gmail.com

Ιστότοπος

 https://www.facebook.com/omfidas

http://omfidas.blogspot.gr/























Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη