Λαμία: Ημερήσια υπαίθρια έκθεση #tsarouchi_artfestival στην πλατεία Αλέκου Κοντόπουλου τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου

O Δήμος Λαμιέων σας προσκαλεί τη Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 10:00, στην πλατεία Αλέκου Κοντόπουλου, σε μία πρωτότυπη εκδήλωση με τίτλο #tsarouchi_artfestival, σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Καλλιτεχνών και Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας (ΣΚΕΤΚΕ).

Πρόκειται για την ιδιαίτερα επιτυχημένη έκθεση τσαρουχιών – η οποία φιλοξενήθηκε στην αίθουσα της Αρχαίας Αγοράς της Δημοτικής Πινακοθήκης - 50 καλλιτεχνών του ΣΚΕΤΚΕ, οι οποίοι με πολλή φαντασία μετέτρεψαν εύστοχα το παραδοσιακό τσαρούχι σε σύγχρονο έργο τέχνης, προσδίδοντας μια διαφορετική ανάγνωση στο τελικό αποτέλεσμα.

Η μακρόχρονη πορεία, εξάλλου, του ΣΚΕΤΚΕ στα καλλιτεχνικά δρώμενα τόσο της πόλης μας όσο και σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο επισφραγίζει άλλη μια άκρως ενδιαφέρουσα δράση, η οποία θα πλαισιωθεί από ιδιαίτερες δραστηριότητες εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη