Κορονοϊός: Παρίστανε το γιατρό για να φροντίσει τη γιαγιά του στο νοσοκομείο (βίντεο)

(Φωτ.: EPA / MAXIM SHIPENKOV)

Έναν ευφάνταστο τρόπο βρήκε ένας νεαρός προκειμένου να φροντίσει τη γιαγιά του που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, σε κλινική Covid.

Τι σκαρφίστηκε ένας Ρώσος για να βρίσκονται κοντά στην αγαπημένη του γιαγιά, η οποία είχε προσβληθεί από κορονοϊό; Φόρεσε μια ιατρική ποδιά και προστατευτική στολή για τον κορονοϊό και έγινε... γιατρός ώστε να φροντίσει τη γιαγιά του στην πτέρυγα Covid!

Ανησυχώντας ότι το προσωπικό του νοσοκομείου παραμελούσε τη γιαγιά του, σε μια πτέρυγα για ασθενείς με Covid-19, ένας Ρώσος υποστηρίζει ότι μπήκε κρυφά στην κλινική αυτή, που βρίσκεται στη Σιβηρία και, ντυμένος γιατρός, για να την φροντίσει ο ίδιος.

 Ο Σεργκέι, που απέφυγε να αποκαλύψει το επώνυμό του, είπε στο τηλεοπτικό κανάλι Rain TV ότι φόρεσε την προστατευτική στολή για τον κορονοϊό και μπήκε στην πτέρυγα του νοσοκομείου, στην πόλη Τομσκ. Επί τρεις ημέρες φρόντιζε τη γιαγιά του, δίνοντάς της φαγητό και τα χάπια της, ενώ της άλλαζε επίσης τους επιδέσμους και τις πάνες ακράτειας, πρόσθεσε.

Ο άνδρας αυτός έστειλε μάλιστα στο πρακτορείο Reuters ένα βίντεο όπου, όπως υποστηρίζει, εικονίζεται ο ίδιος την ώρα που φροντίζει την ηλικιωμένη γιαγιά του στο νοσοκομείο. Το πρακτορείο διευκρινίζει, πάντως, πως δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει τη γνησιότητα των πλάνων.

Έρευνα για το θέμα

Από την πλευρά τους, οι τοπικές αρχές του Τομσκ, μιας πόλης που απέχει 3.000 χιλιόμετρα από τη Μόσχα, είπαν ότι ερευνούν το θέμα. Η καταγγελία στο Rain TV έγινε σε μια περίοδο που τα ρωσικά νοσοκομεία αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν ένα νέο κύμα λοιμώξεων Covid-19.

Επισημαίνεται πως σήμερα οι ρωσικές αρχές ανακοίνωσαν 1.163 θανάτους από Covid-19 και, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων και των θανάτων, κρίθηκε αναγκαίο να επιβληθούν και πάλι κατά τόπους μέτρα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3Brkg39
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη