Πέραμα: Αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό και εφτά τραυματίες - ΙΧ εμβόλισε μηχανή της ΔΙΑΣ (βίντεο)

SCREENSHOT

Αιματηρή συμπλοκή στο Πέραμα με 7 τραυματίες και έναν νεκρό. Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό του τρίτου κακοποιού.

Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία τα μεσάνυχτα στο Πέραμα στην οδό Ελπίδος, καθώς υπήρξε εμπλοκή ανάμεσα σε άγνωστους δράστες και αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Αστυνομικοί έκαναν σήμα σε ΙΧ με τρεις επιβαίνοντες να σταματήσουν για έλεγχο, ωστόσο ο οδηγός τούς αγνόησε και ανέπτυξε ταχύτητα.

Ακολούθησε καταδίωξη και στη συνέχεια το όχημα εμβόλισε μία από τις μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ανοίξουν πυρ.

Από τις σφαίρες των αστυνομικών τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός του οχήματος, ένα δεύτερο άτομο τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι, ενώ ο τρίτος επιβάτης διέφυγε και αναζητείται.

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του περιστατικού και μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής διερευνούν τις συνθήκες του περιστατικού.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3prUPfx
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη