Δήμος Μακρακώμης: Συνάντηση εργασίας για τις ιαματικές πηγές

Συνάντηση εργασίας για τις ιαματικές πηγές πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1/10 στο Δήμο Μακρακώμης. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος κ.Χαντζής Γεώργιος, η Δημοτική Σύμβουλος και μέλος ΔΣ του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας κ.Λαμπρινή Ρήγα και ο Γενικός Γραμματέας του ΣΔΙΠΕ κ.Μάρκος Δανάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν αρχικά οι εξελίξεις στην πηγή της Παλαιοβράχας και πιο συγκεκριμένα η έκδοση του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας και του ετήσιου πιστοποιητικού καλής λειτουργίας που δίνουν την δυνατότητα νόμιμης λειτουργίας στην επιχείρηση Άμπλας Ίαμα. Στη συνέχεια αναλύθηκε η κατάσταση των ιαματικών στην περιοχή της Φθιώτιδας αλλά και οι περαιτέρω ενέργειες που χρειάζεται να γίνουν έτσι ώστε η ιαματική πηγή να συνεχίσει να αναπτύσσεται.

Ακόμη συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην ιαματική πηγή του Πλατυστόμου και αποφασίστηκαν οι δράσεις που θα γίνουν τόσο από πλευράς Δήμου Μακρακώμης όσο και από πλευράς ΣΔΙΠΕ έτσι ώστε σε συνεργασία με το υπερταμείο (ΤΑΙΠΕΔ -ΕΤΑΔ) να βρεθεί ανάδοχος για να μπορέσει να επαναλειτουργήσει η επιχείρηση.

Τέλος η κ.Ρήγα και ο κ.Δανάς επισκέφθηκαν τις δύο ιαματικές πηγές που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Μακρακώμης και πραγματοποίησαν συνάντηση με τον υπεύθυνο λειτουργίας της Άμπλας Ίαμα κ.Ψαρογιάννη Γιάννη.


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη