Παναγιώτης Στασινός: Μια πολύ όμορφη εκδήλωση διεξήχθη στο ανακαινισμένο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου στα πλαίσια των εγκαινίων της Εικαστικής Έκθεσης «Ηρωίδες»


Δείτε όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος Λαμιέων Παναγιώτης Στασινός:

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση διεξήχθη την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 στο ανακαινισμένο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας, στα πλαίσια των εγκαινίων της Εικαστικής Έκθεσης «Ηρωίδες».

Παρουσιάστηκε το καινοτόμο πρόγραμμα Heroines που απευθύνεται σε γυναίκες που εκτίθενται σε έμφυλη βία και διακρίσεις και οι οποίες με την θεραπευτική γραφή και την καθοδήγηση εξειδικευμένου προσωπικού γνωρίζουν καλύτερα τον εαυτό τους, εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους, ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους και τελικά γίνονται οι «Ηρωίδες» της δίκης τους ζωής.

Αξίζει κανείς να επισκεφτεί την Έκθεση, η οποία θα διαρκέσει έως 27 Οκτωβρίου για να γνωρίσει το πρόγραμμα και να δει από κοντά τις συγκλονιστικές δημιουργίες αυτών των γυναικών.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συντελεστές του προγράμματος αλλά και στις ίδιες τις γυναίκες που ξεπερνώντας τα στερεότυπα μιας κλειστής κοινωνίας δίνουν εξαίρετο παράδειγμα για μίμηση!






Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη