Διέπρεψε στη Λαμία ο Ζακυνθινός Δ. Ρένεσης – Στέφθηκε νικητής σε διοργάνωση Brazilian Jiu Jitsu

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησε στη διοργάνωση Brazilian Jiu Jitsu που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία ο Ζακυνθινός Διονύσης Ρένεσης. Ο νεαρός αθλητής μετά από σκληρή προετοιμασία με τον προπονητή του Διονύση Κολυβά κατάφερε να δείξει την αξία του και αγωνιζόμενος στην κατηγορία του κατάφερε μέσα σε 4 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα με υποταγή να πάρει τη νίκη.

«Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή σε επαγγελματική διοργάνωση στο άθλημα του Brazilian Jiu Jitsu . Μετά από σκληρή προπόνηση με τον πολυ Καλο φίλο και προπονητή μου Διονύση Κολυβά κατάφερα να φέρω το επιθυμητό αποτέλεσμα το οποίο ήταν να κερδίσω τον αντίπαλο μου» δήλωσε στην εφημερίδα μας ο Διονύσης Ρένεσης

Ο νεαρός αθλητής αναφέρθηκε στη σχολή Brazilian Jiu Jitsu που ετοιμάζεται στο νησί της Ζακύνθου και θα είναι άλλη μια διέξοδο για τα νέα παιδιά για τον αθλητισμό και τις πολεμικές τέχνες στο νησί μας.

«Η διοργάνωση ήταν πολύ δυνατή με εξαιρετικούς αγώνες και κάλους αθλητές. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους πίστεψαν σε εμένα αλλά ιδιαίτερα στον Διονύση Κολυβά που με τις γνώσεις του με βοήθησε να πετύχω τον στόχο μου και του εύχομαι καλή αρχή στην σχολή Brazilian Jiu Jitsu που θα ανοίξει στο νησί μας σύντομα».

Να πούμε ότι ο Διονύσης Ρένεσης έκανε πολύ καιρό προπόνησης προκειμένου να βρεθεί σε καλή φυσική κατάσταση, με τους αγώνες αυτούς να είναι ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη για τους διαγωνιζόμενους.

www.imerazante.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη