Νέος μεγάλος παίχτης delivery υπόσχεται παραδόσεις προϊόντων στο «άψε - σβήσε» με τιμές σούπερ μάρκετ

Νέος μεγάλος παίχτης delivery υπόσχεται παραδόσεις προϊόντων στο «άψε - σβήσε» με τιμές σούπερ μάρκετ

Νέος παίχτης της αγορά delivery προϊόντων σούπερ μάρκετ έρχεται στην Ελλάδα.

Πρόκειται για την JOKR με έδρα την Νέα Υόρκη, μία start up που δημιουργήθηκε μόλις τον περασμένο Απρίλιο και ήδη έχει παρουσία, πέρα από την αμερικανική μεγαλούπολη, σε Λατινική Αμερική και Ευρώπη (Βιέννη και Βαρσοβία). Στο τιμόνι της βρίσκεται ο Ralf Wenzel με παρελθόν στην Delivery Hero (μητρική του e-food) και την Softbank. Μέσα σε ελάχιστους μήνες η εταιρεία άντλησε 170 εκατ. δολάρια από επενδυτές και διαθέτει περισσότερα από 100 dark stores με στόχο να γίνει η πρώτη εταιρεία που θα περάσει από το quick delivery στο instant delivery.

Έχοντας πλέον συσταθεί η ελληνική θυγατρική η JOKR αναζητά στην Αθήνα ακίνητα και συνεργάτες. Ήδη την τελευταία εβδομάδα τρέχουν αγγελίες για διανομείς και pickers που θα εργάζονται στα dark stores της αλυσίδας. Στόχος είναι η δημιουργία ενός ιδιαίτερα πυκνού πλέγματος καθώς η υπηρεσία στοχεύει να διανέμει τα προϊόντα της σε κάτω από 15 λεπτά. Στην ουσία η διαδικασία της διανομής θα είναι της τάξης των 8 λεπτών και ο υπόλοιπος χρόνος έχει να κάνει με την συγκέντρωση των προϊόντων από τον picker. Σύμφωνα με πληροφορίες η διανομή θα πραγματοποιείται με e-scooters και θα αφορά ιδιαίτερα διευρυμένο ωράριο 365 μέρες τον χρόνο.

Στο jokr.com, που εδώ και λίγες ημέρες μιλάει και ελληνικά, αναφέρεται ότι η εταιρεία «παραδίδει την παραγγελία στην πόρτα σου πριν καν το καταλάβεις» ενώ υπόσχεται ότι θα έχει μεγάλη γκάμα από ελληνικά προϊόντα και brands σε τιμές σούπερ μάρκετ, χωρίς ελάχιστο κόστος παραγγελίας. Παράλληλα μέσω της ιστοσελίδας της η JOKR καλεί και τους Έλληνες προμηθευτές ειδών σούπερ μάρκετ να συνεργαστούν μαζί της.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3EbFq7v
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη