Λεωφόρος Αλεξάνδρας: Smart παρέσυρε και εγκατέλειψε ποδηλάτη, αναζητούνται μάρτυρες για τον εντοπισμό του οδηγού

Λεωφόρος Αλεξάνδρας: Smart παρέσυρε και εγκατέλειψε ποδηλάτη, αναζητούνται μάρτυρες για τον εντοπισμό του οδηγού

Σοβαρή παράσυρση  παραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας την Πέμπτη 28/10 το πρωί με θύμα έναν ποδηλάτη σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τροχαίας. Αναζητούνται μάρτυρες γιατί ο οδηγός που οδηγούσε αυτοκίνητο μάρκας Smart εγκατέλειψε τον άνθρωπο αβοήθητο και έγινε καπνός. 

Η ανακοίνωση της Τροχαίας

Την Πέμπτη 28.10.2021 και περί ώρα 05:45΄, επί της Λ. Αλεξάνδρας στο ύψος του ο.α. 70 (πλησίον της συμβολής με την οδό Βατατζή), ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, σκούρου χρώματος, μάρκας SMART, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα.

Στον  εν λόγω όχημα επέπεσε στο οπίσθιο μέρος ποδηλάτου, το οποίο κινούνταν επί της Λ. Αλεξάνδρας και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού του ποδηλάτου, ενώ στη συνέχεια ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, να επικοινωνήσει με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, στα τηλέφωνα 210-5284209, 210-5284058, 210-5284059 και 210-5284081.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3bFpBtz
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη