Super League 2: Οριστική αναβολή στην πρεμιέρα λίγες ώρες πριν από τη σέντρα

(Φωτ.: Intime)

Λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη σέντρα στη Super League 2, έγινε γνωστό ότι αναβάλλεται το πρωτάθλημα!

Στις 15:00 ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2. Ωστόσο, μετά τη δικαίωση της Ζακύνθου, το απόγευμα της Παρασκευής (29/10) στο Διαιτητικό Δικαστήριο, η οποία έφερε έντονες αντιδράσεις στους άλλους συλλόγους της κατηγορίας, η πρεμιέρα αναβλήθηκε.

Στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής αποφασίστηκε, μόλις τρεις ώρες πριν την έναρξη της 1ης αγωνιστικής, η αναβολή του πρωταθλήματος. Προφανώς, η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος παίρνει... μετάθεση για την επόμενη εβδομάδα και μάλιστα θα γίνει νέα κλήρωση στην οποία θα μπει η Ζάκυνθος.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν από το Διοικητικό Συμβούλιο, η Καβάλα ανακοίνωσε την απόφασή της να προσφύγει κι αυτή στο Διαιτητικό Δικαστήριο προκειμένου να κερδίσει τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα. 

Τελικά, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 αποφάσισε την οριστική αναβολή της πρεμιέρας, την είσοδο της ομάδας του Ιονίου, αλλά και των «Αργοναυτών», με αποτέλεσμα η Ζάκυνθος να πηγαίνει στον νότιο όμιλο και η Καβάλα στον βόρειο. Αυτό σημαίνει πως οι δύο όμιλοι θα έχουν από 17 ομάδες, ενώ τη Δευτέρα (01/11) θα γίνει νέα κλήρωση και το πρωτάθλημα θα αρχίσει το επόμενο Σαββατοκύριακο (06-07/11).


from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3brqRAm
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη