Το ανατριχιαστικό tweet του Άλεκ Μπάλντουιν: «Απορώ πώς είναι να σκοτώνεις κατά λάθος»

TWITTER

«Απορώ πως είναι να σκοτώνεις κάποιον κατά λάθος». Αυτό το tweet είχε κάνει ο Άλεκ Μπάλντουιν πριν τέσσερα χρόνια, ο οποίος χτες σκότωσε κατά λάθος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων την διευθύντρια φωτογραφίας της νέας του ταινίας.

Ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος είναι γνωστός κυρίως επειδή υποδυόταν τον Ντόναλντ Τραμπ στην εκπομπή του, σχολίασε το 2017 στο Twitter τον τραγικό θάνατο που βρήκε ένας νεαρός άνδρας από αστυνομικό μετά τη λογομαχία που είχαν έξω από σούπερ μάρκετ.

Σίγουρα τότε δεν περνούσε καν από το μυαλό του Μπάλντουιν τότε πως θα μπορούσε να σημειωθεί μία τόσο ασύλληπτη τραγωδία σε γυρίσματα ταινίας, όπως έγινε σήμερα.

Ο Άλεκ Μπόλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε χθες Πέμπτη τη διευθύντρια φωτογραφίας και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη της νέας ταινίας γουέστερν που γύριζαν στην πολιτεία του Νέου Μεξικού, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το tweet του: «Απορώ πώς είναι να σκοτώνεις κατά λάθος»

{https://twitter.com/Undoomed/status/1451388968352817156?s=20}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3psi88X
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη