Ανατροπή με την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου: Μόνο στρατιωτική και αυστηρά 60 λεπτά στη Θεσσαλονίκη

Ανατροπή με την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου: Μόνο στρατιωτική και αυστηρά 60 λεπτά στη Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση εξέδωσε η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την παρέλαση της 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Με το ρολόι η διάρκειά της και μόνο στρατιωτική.

Μόλις 60 λεπτά θα διαρκέσει η παρέλαση ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και θα αφορά μόνο στρατιωτικά τμήματα. Συνεπώς, διάφοροι σύλλογοι όπως Μακεδονομάχοι αποκλείονται από την παρέλαση.

Ήδη από χτες οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης έκλεισαν για τα Ι.Χ, αλλά πλημμύρισαν από τεθωρακισμένα οχήματα, οχηματαγωγά μεταφοράς προσωπικού, πυραύλων διαφόρων βεληνεκών, μέχρι και αρματοφόρα μεταφοράς drones. 

Για την παρέλαση το μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Τάκης Παναγιωτόπουλος τόνισε «Θα είναι αυτοκτονικό».

Η Θεσσαλονίκη, μετά από 18 μήνες ζει και πάλι στους ρυθμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου και τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση και οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε ανήμερα της Μεγάλης Εθνικής Επετείου να είναι όλα στην εντέλεια, αλλά οι επιστήμονες διαφωνούν σχετικά με το αν πρέπει να διεξαχθεί ή όχι η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3B5RjtE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη