Παναθηναϊκός Β' – ΑΕΚ Β' 0-2: «Διπλό» εμπειρίας

Παναθηναϊκός Β' – ΑΕΚ Β' 0-2: «Διπλό» εμπειρίας

Η ΑΕΚ με αρκετούς έμπειρους παίκτες στην σύνθεση της πήρε το «διπλό» στην Λεωφόρο επικρατώντας με 2-0 του Παναθηναϊκού, για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Η Ένωση ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης κάνοντας το 2 στα 2 στην Superleague 2. Ο Κοσίδης άνοιξε το σκορ για την Ένωση στο 70 μετά από κούρσα και ασίστ του Μπακάκη. Ο Γιούης το 2-0 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, επίσης μετά από πάσα του Μπακάκη.

Η ΑΕΚ απείλησε μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από φτηνό λάθος του Θεοχάρη στην άμυνα, ο Γιούσης έγινε κάτοχος της μπάλας, ωστόσο το σουτ του δεν ανησύχησε τον Ξενόπουλο.

Ο Παναθηναϊκός απάντησε στο 14ο λεπτό. Ο Βαγιαννίδης έκανε την κούρσα, πέρασε δύο παίκτες της ΑΕΚ και μπήκε στην περιοχή, όπου έκανε το γύρισμα με την ευκαιρία να χάνεται.

Η ΑΕΚ απείλησε ξανά 8 λεπτά αργότερα με τον Γέβτιτς να κάνει ωραία ενέργεια αλλά το σουτ του να κοντράρει στα σώματα. Δύο λεπτά αργότερα ο Γιούσης εκτέλεσε φάουλ σε καλό σημείο για την ΑΕΚ με την μπάλα να φεύγει πολύ άουτ.

Ο Γέβτιτς απείλησε πάλι το 39' για την ΑΕΚ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής και τον Ξενόπουλο να διώχνει σε κόρνερ. Το πρώτο μέρος να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ. Ένα ημίχρονο που σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Σένκεφελντ στην επιστροφή του στην δράση.

Η ΑΕΚ συνέχισε να είναι πιο κινητική και στην επανάληψη. Απείλεισε δύο φορές (μια με τον Γέβτιτς και μια με τον Ραντόνια στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Παναθηναϊκός απάντησε με μια κόντρα επίθεση που κατέληξε με σουτ του Τσιριγγώτη, το οποίο όμως κόντραρε και κατέληξε κόρνερ στο 65'.

Η ΑΕΚ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 70'. Η Ένωση βγήκε στην αντεπίθεση με τον Μπακάκη να γυρνάει στον Κοσίδη και ο επιθετικός των φιλοξενούμενων με ωραίο πλασέ να σκοράρει για το 1-0.

Αμέσως μετά το γκολ της η ΑΕΚ απείλησε ξανά με τον Μουστακόπουλο να κλέβει και να σουτάρει μέσα στην περιοχή και τον Ξενόπουλο να λέει όχι. Ο Παναθηναϊκός απείλησε με ένα φάουλ στο τελευταίο δεκάλεπτο το οποίο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ.

Η Ένωση απείλησε ξανά με τον Ιατρούδη να κάνει το διαγώνιο σουτ και την μπάλα να καταλήγει άουτ στο 91′. O Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 94′ μετά από λάθος κεφαλιά προς τα πίσω του Κορνέζου με τον Τσαμαδέ να κάνει κακή επιλογή με το κεφάλι στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Η ΑΕΚ διπλασίασε τα τέρματα της στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων μετρά από κόρνερ, με τον Γιούση να πιάνει το σουτ, την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στην εστία του Ξενόπουλου.

Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος, Βαγιανίδης, Σένκεφελντ(36᾽ Αντωνίου), Ενγκμπακοτό(83᾽ Τουρκοχωρίτης), Σιδεράς, Θεοχάρης(83᾽ Ρόμπι), Σέχου, Καρβούνης, Μαρτίνης, Τσιριγώτης(83᾽ Ματσαδές), Ηλιάδης(65᾽ Κούτσιας).

ΑΕΚ Β': Χατζηεμμανουήλ, Μπούσης(76᾽ Αρβανίτης), Γιαννούτσος, Κορνέζος, Μπακάκης, Μπάμπης(68' Μουστακόπουλος), Σαμπανάτζοβιτς, Γέβτιτς(76᾽ Γιούντα Γκαρσία), Γιούσης, Ραντόνια(87' Σταμούλης), Κοσίδης(87᾽ Ιατρούδης).



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/30lKCHH
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη