Αυθεντικός Μαραθώνιος: Νικητής ο Γκελαούζος, έσπασε ρεκόρ 17 ετών (βίντεο)

Αυθεντικός Μαραθώνιος: Νικητής ο Γκελαούζος, έσπασε ρεκόρ 17 ετών (βίντεο)

Ο Κώστας Γκελαούζος ήταν ο μεγάλος νικητής στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και με χρόνο 2:16.49 έσπασε το ρεκόρ διαδρομής που κατείχε ο Νίκος Πολιάς από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Ήταν το φαβορί για τη νίκη στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και το επιβεβαίωσε με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Ο λόγος για τον Κώστα Γκελαούζο ο οποίος ήταν ο μεγάλος νικητής για τέταρτη φορά στην καριέρα του.

Μάλιστα, ο πρωταθλητής του Παναθηναϊκού κατάφερε να καταρρίψει και το ρεκόρ διαδρομής για Έλληνα αθλητή αφού τερμάτισε σε 2:16.49 και έσπασε το ρεκόρ του Νίκο Πολιά το οποίο ήταν 2:17.56 από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Δεύτερος τερμάτισε ο Παναγιώτης Μπουρίκας με χρόνο 2:22.33, ενώ στην τρίτη θέση ήταν ο Χαράλαμπος Πιτσόλης με 02:24.05.

Ειδική αναφορά πρέπει να κάνουμε στον Χαράλαμπο Μερούση, ο οποίος στα 38του χρόνια τερμάτισε σε 2:29.58 και κατέλαβε την τέταρτη θέση.

 

 

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3neXBU1
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη