Λειτουργικό και Ποιμαντικό πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών από 22 – 28 Νοεμβρίου

Λειτουργικό και Ποιμαντικό πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών από 22 – 28 Νοεμβρίου 2021

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

07:00 π.μ. Θεία Λειτουργία στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Εφραίμ στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ι.Μ. Φθιώτιδος στη Λαμία.

(ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση)

09:30 π.μ. – 13:30 μ.μ. Συναντήσεις με φορείς της πόλης

(κατόπιν συνεννοήσεως με το Ιδιαίτερο Γραφείο)

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

18:00 μ.μ. Ιερά Αρχιερατική Παράκληση στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Αμφίκλειας.

19:00 μ.μ.  Η 53η επετειακή εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος σε συνεργασία με τον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας με θέμα: «Σημαντικές προσωπικότητες, προ και κατά την διάρκεια της Επαναστάσεως» στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Αμφίκλειας.

21:00 μ.μ. Μουσική εκδήλωση με θέμα: «Από την Αλαμάνα στο Γοργοπόταμο – Από την Επανάσταση του 1821 στην Αντίσταση» από την  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Λαμιέων, το Σωματείο «Φίλοι Μουσείου Εθνικής Αντίστασης και Σύγχρονης Ιστορίας Ρούμελης» και τα Γενικά Αρχεία Κράτους -Τμήμα ΓΑΚ Φθιώτιδας στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

 17:00 μ.μ. Αγιασμός της Ένωσης Ποντίων Φθιώτιδος στην Χειμωνίδειο Στέγη στη Λαμία.

18:00 μ.μ. Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Αχινού.

(ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση)

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

07:00 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Στυλίδος.

(ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση)

12:00 μ.μ. Εγκαίνια του Αιολικού Πάρκου Λιβάδι στη Μαλεσίνα.

17:00 μ.μ. Μεθέορτος Αρχιερατικός Εσπερινός και Ιερά Παράκληση της Αγίας Αικατερίνης στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ι.Μ. Φθιώτιδος «Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ» στο Καινούργιο Λοκρίδος

(ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση)

20:30 μ.μ. Εορτή Παιδιάτρων Ν. Φθιώτιδος.

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

07:00 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Στυλιανού του Πρότυπου Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας (για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Σχολής).

(ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση)

15:30 μ.μ. Τελετή Ενθρονίσεως του Νέου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς. 

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

13:30 μ.μ. Τελετή Ενθρονίσεως του Νέου Μητροπολίτου Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλοχίου στην Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου Φηρών Σαντορίνης.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

07:00 π.μ. Όρθρος και Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου Φηρών Σαντορίνης προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλοχίου. 

20:00 μ.μ. Θεατρική παράσταση του Θεατρικού Εργαστηρίου Σπερχειάδος – Μακρακώμης (ΘΕΣΜα) στο Αμφιθέατρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος. 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη