Αχαΐα: Στο 30% οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί - Ελέγχουν…ανεμβολίαστους!

Αχαΐα: Στο 30% οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί - Ελέγχουν…ανεμβολίαστους!

Ιδιαίτερα υψηλός ο συνολικός αριθμός των ανεμβολίαστων αστυνομικών στο νομό Αχαΐας αναφέρει ο συνδικαλιστικός τους εκπροσώπος, Χρήστος Τσίτσικας.

Οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί στο νομό Αχαΐας φτάνουν στο 30% του συνολικού αριθμού, σύμφωνα με δήλωση του συνδικαλιστικού τους εκπροσώπου, Χρήστου Τσίτσικα στην ΕΡΤ. Ποσοστό που όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος "είναι ιδιαίτερα υψηλό".

"Υπάρχουν συνάδελφοι ανεμβολίαστοι και καλούνται να κάνουν τους ελέγχους. Αυτό είναι ένα θέμα που εσωτερικά η ΕΛΑΣ θα μπορούσε να το λύσει, εφόσον το μεγαλύτερο ποσοστό είναι εμβολιασμένοι", ανέφερε στην εκπομπή "Από τις Έξι" ο κ. Τσίτσικας, εκτιμώντας ότι οι συνάδελφοί του, που έχουν επιφορτιστεί με τον έλεγχο των καταστημάτων, είναι εμβολιασμένοι έναντι του κορονοϊού. "Κάποιο περιστατικό που να μας έχει απασχολήσει δεν υπάρχει. Θεωρώ ότι είναι εμβολιασμένοι. Το 30% των ανεμβολίαστων αστυνομικών είναι ένα ποσοστό που δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει. Αυτό το ποσοστό μπορεί να προέρχεται είτε από φόβο είτε από λάθος ενημέρωση. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα", παραδέχτηκε.

Αναφορικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και την υποχρέωση διενεργειας διαγνωστικών τεστ ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Αχαΐας επισήμανε ότι τα θέματα αυτά θέλουν πολύ συζήτηση.

 Τι ανέφερε σχετικά με τις αναστολές ανεβολίαστων 

"Η δημιουργία δύο rapid test εβδομαδιαίως είναι κόστος σημαντικό. Είναι ένα ζήτημα σοβαρό αν πρόκειται και για ζευγάρι", είπε σχολιάζοντας τις αντιδράσεις των ανεμβολίαστων αστυνομικών υπαλλήλων.

Μεταξύ άλλων ο κ. Τσίτσικας πρόσθεσε ότι "λέμε ναι στα όποια περιοριστικά μέτρα χρειάζονται ώστε οι ανεμβολίαστοι είτε να πειστούν είτε να έχουν λιγότερη πρόσβαση σε πολλές εκφάνσεις της δημόσιας ζωής, ώστε να προστατευθεί η δημόσια υγεία". Ωστόσο, όπως πρόσθεσε, "το οικονομικό ζήτημα, λόγω των rapid test, είναι πιο σύνθετο και βιοποριστικό. Σχολιάζοντας, τέλος, το θέμα της αναστολής των ανεμβολίαστων αστυνομικών ο κ. Τσικρίκας επισήμανε ότι "θα δημιουργούσε μια τεράστια επιχειρησιακή ανωμαλία", γι αυτό και προφανώς δεν έγινε.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2YQT40K
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη