Βόλος: Πέθανε ο 40χρονος που νοσηλεύτηκε την ημέρα που πήρε εξιτήριο η γυναίκα του με το παιδί τους

Βόλος: Πέθανε ο 40χρονος που νοσηλεύτηκε την ημέρα που πήρε εξιτήριο η γυναίκα του με το παιδί τους

«Δεν ήταν αρνητής, είχαν κλείσει ραντεβού μαζί με τη γυναίκα του να κάνουν το εμβόλιο, αλλά ο κορονοϊός τους πρόλαβε», λέει ο πεθερός του άτυχου 40χρονου.

Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τον θάνατο του 40χρονου Βαγγέλη, ιδιοκτήτη συνεργείου στον Βόλο, που άφησε την τελευταία του πνοή από κορονοϊό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Χαλκίδας σύμφωνα με το taxydromos.gr.

Σύμφωνα με την οικογένειά του, είχε αποφασίσει να κάνει το εμβόλιο, αλλά τον πρόλαβε ο κορονοϊός.

«Σάββατο ήταν να κάνει το εμβόλιο, την Πέμπτη αρρώστησε από τον covid. Tον πρόλαβε δηλαδή ο ιός. Δεν ήταν αρνητής, είχαν κρατήσει ημερομηνία για Σάββατο να κάνει μαζί με τη γυναίκα του, γιατί η γυναίκα του θήλαζε, έκανε το μωρό. Και δεν πρόλαβε…» ανέφερε ο πεθερός του 40χρονου.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον ίδιο, από κορονοϊό νοσηλεύτηκε όλη η οικογένεια. Το πλέον σοκαριστικό είναι ότι την ώρα που η σύζυγος του άτυχου Βολιώτη μαζί με το μωρό τους έπαιρναν εξιτήριο, ο ίδιος διακομιζόταν για νοσηλεία στην κλινική κορονοϊού στο Αχιλλοπούλειο, με βαριά συμπτώματα.

Διασωληνώθηκε μετά από μία εβδομάδα σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, όταν όμως η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε μεταφέρθηκε στη Χαλκίδα, καθώς δεν υπήρχε κενό κρεβάτι στη ΜΕΘ κορωνοϊού στον Βόλο.

«Νόσησε και η κόρη μου, το ξεπέρασαν όμως μαζί με το μωρό, που επίσης είχε νοσήσει. Νοσηλεύτηκαν δύο μέρες στο Νοσοκομείο. Την ημέρα που γύρισε η γυναίκα του με το μωρό στο σπίτι, είχε εισαχθεί εκείνος εδώ στο Νοσοκομείο Βόλου. Η γυναίκα του ερχόταν από τη Λάρισα στο σπίτι με το μωρό και αυτός πήγαινε στο Νοσοκομείο Βόλου το ίδιο απόγευμα», πρόσθεσε ο πεθερός του συντετριμμένος.

Υπογραμμίζεται πως ο άτυχος άνδρας τον περασμένο Αύγουστο έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Ετοιμαζόταν για τον γάμο του και τη βάπτιση του παιδιού του.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3cRlHOs
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη