Βασίλης Μοϊντίνης - Ο μπόντι μπίλντερ μιλά για τη μάχη με τον κορονοϊό: « Έχασα 42 κιλά, δεν πρόλαβα να εμβολιαστώ» (βίντεο)

Βασίλης Μοϊντίνης - Ο μπόντι μπίλντερ μιλά για τη μάχη με τον κορονοϊό: « Έχασα 42 κιλά, δεν πρόλαβα να εμβολιαστώ» (βίντεο)

O bodybuilder Βασίλης Μοϊντίνης νοσηλεύτηκε για σχεδόν δύο μήνες στην εντατική με κορονοϊό και από 102 κιλά έφτασε στα 60.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του body building το 2017, Βασίλης Μοϊντίνης, μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δεν είχε προλάβει να εμβολιαστεί.

Αν και έχει αποσωληνωθεί εδώ και αρκετούς μήνες, εξομολογήθηκε πώς έχει ακόμα πρόβλημα στην κίνηση και στην αναπνοή, «έχω ακόμη υπολείμματα στους πνεύμονες μου, αυτό είναι που σου αφήνει ο κορωνοϊός όπως μου λέει η πνευμονολόγος μου», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Μου είπε ο άνθρωπος θα πας μέχρι την πόρτα και θα πεθάνεις»

«Νόσησα στις 27 Μαΐου και έπειτα από τρεις μέρες φαρμακευτικής αγωγής στο σπίτι, κάποια στιγμή το οξυγόνο μου πήγε στο 70. Πήγα στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» και με έβαλαν κατευθείαν στην Εντατική.

Μου είπε η γιατρός πως έπρεπε να μπω εντατική και να με διασωληνώσουν επειδή το οξυγόνο μου ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Στην αρχή φοβήθηκα και δεν ήθελα να το κάνω. Μου είπε ο άνθρωπος θα πας μέχρι την πόρτα και θα πεθάνεις. Από εκεί και πέρα του είπα κάνε ό,τι νομίζεις. Έτσι διασωληνώθηκα και ξύπνησα έπειτα από 55 μέρες» ανέφερε αρχικά.

«Σε ένα χρόνο θα έρθω στα ίσα μου, μπορεί να μου μείνει κάποιο πρόβλημα»

Ο αθλητής που έμεινε διασωληνωμένος για περίπου δύο μήνες στη ΜΕΘ ξεπέρασε τον κορονοϊό, αλλά μπορεί να του αφήσει κάποιο πρόβλημα, ενώ τόνισε πως δεν είχε προλάβει να κάνει το εμβόλιο.
«Ακόμα δυσκολεύομαι και στην κίνηση και στο περπάτημα. Ο κορονοϊός αυτό το πράγμα σου αφήνει από ότι εχω καταλάβει.

Έχω ακόμη υπολείμματα στους πνεύμονες μου, από ότι μου είπε και η λέει η πνευμονολόγος μου σε ένα χρόνο θα έρθω στα ίσα μου. Μπορεί να μου μείνει κάποιο πρόβλημα. Τελείως καλά υπάρχει περίπτωση να μην είμαι. Δυστυχώς, δεν είχα προλάβει να εμβολιαστώ επειδή είχα κάνει χειρουργείο. Είχα κλείσει ραντεβού για την πρώτη δόση στις 2 Ιουνίου. Στον κόσμο έχω να πω να πάει να εμβολιαστεί επειδή τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Κανείς δεν θέλει να μπει μέσα σε ΜΕΘ, πιστέψτε με. Να μην φοβούνται το εμβόλιο» κατέληξε.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/300GU5J
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη