Έγκλημα στον Βόλο: Έσφαξε τη νονά του με 42 μαχαιριές, σοκαριστικό το πόρισμα του ιατροδικαστή

Έγκλημα στον Βόλο: Έσφαξε τη νονά του με 42 μαχαιριές, σοκαριστικό το πόρισμα του ιατροδικαστή

Ο άνδρας φαίνεται να παραδέχτηκε τι έκανε, ωστόσο παραμένει ακόμα ασύλληπτος. Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Σοκαριστικό είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή για το έγκλημα που διαπράχθηκε την προηγούμενη Πέμπτη στον Βόλο. Συγκεκριμένα, με 42 μαχαιριές σε πρόσωπο, θώρακα, καρδιά και κοιλιακή χώρα σκότωσε ο δράστης την 75χρονη νονά του στη Νέα Ιωνία, ενώ η γυναίκα εντοπίστηκε δολοφονημένη στο υπόγειο αποθήκης άλλου ενοίκου της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, μετά τη δολοφονία, ο δράστης τύλιξε τη γυναίκα σε κλινοσκεπάσματα και την μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας στην Νέα Ιωνία Βόλου.

Με βάση τις πληροφορίες της ΕΡΤ οι αστυνομικοί δεν διαπίστωσαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα του θύματος, ενώ βρέθηκαν κηλίδες αίματος και στον όροφο, αλλά και στη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο όπου βρέθηκε νεκρή. Ο δράστης μετά το έγκλημα, επέστρεψε σπίτι του και κοιμήθηκε, χωρίς να πει τίποτα στη γυναίκα του.

Την επόμενη μέρα, ο 39χρονος βαφτισιμιός της 75χρονης, που θεωρήθηκε ύποπτος για την δολοφονία, τηλεφώνησε στην Αστυνομία και παραδέχθηκε την πράξη του.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη του δράστη.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 39χρονος, ο οποίος είχε ποινικό παρελθόν και είχε απασχολήσει τις Αρχές για ναρκωτικά, κλοπή τσάντας και εμπρησμό σε κατάστημα, φέρεται να ήταν και χρήστης ναρκωτικών, επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης την άτυχη γυναίκα στο σπίτι της.

Εκείνος απαίτησε 2.000 ευρώ εκείνη δεν του τα έδωσε, έβγαλε ένα μαχαίρι και κυριολεκτικά την κατακρεούργησε με περισσότερες από 20 μαχαιριές.

Ο γιος της λόγω της κατάστασής του δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, όμως ούτε και οι γείτονες παρότι η πολυκατοικία έχει πέντε διαμερίσματα ανά όροφο.

Ο δράστης αμέσως μετά τύλιξε με μονωτική το κεφάλι της νονάς του και το σώμα της με ένα πάπλωμα, την έσυρε έως το ασανσέρ και από εκεί στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Η Αστυνομία ερευνούσε από προχθές την εξαφάνισή της και οι αστυνομικοί είχαν αρχίσει να μαθαίνουν αρκετές λεπτομέρειες που τους οδήγησαν σε συμπεράσματα. Εντόπισαν αρχικά τις κηλίδες κοντά στην πόρτα του διαμερίσματος, στο ασανσέρ, στη συνέχεια στο υπόγειο και κατέληξαν στην σορό του άγρια δολοφονημένου θύματος.

Εντός της οικίας βρέθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό άθικτο και έτσι δεν είναι σίγουρο αν ο δράστης κατάφερε να αρπάξει κάποια χρήματα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3wsT0kg
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη