Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο ληστής που σκότωσε τον 44χρονο στο ψιλικατζίδικο

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο ληστής που σκότωσε τον 44χρονο στο ψιλικατζίδικο

Συνελήφθη ο δράστης της αιματηρής ληστείας που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ψιλικατζίδικο της Θεσσαλονίκης

Συνελήφθη ο δράστης της αιματηρής ληστείας που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ψιλικατζίδικο της οδού Γρ. Λαμπράκη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival, ο δράστης συνελήφθη στην οικία του νωρίς σήμερα το πρωί, ενώ χθες το βράδυ συνελήφθη ο συνεργός του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης είναι 27χρονος υπήκοος Αλβανίας και ο συνεργός του είναι 35χρονος Έλληνας.

Το χρονικό

Το περιστατικό σημειώθηκε, περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (06/11), όταν ένας άνδρας εισέβαλε στο κατάστημα, στην οδό Γρ. Λαμπράκη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, στο σημείο βρέθηκε κάλυκας πυροβόλου όπλου.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, άγνωστος άντρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε στο προαναφερόμενο κατάστημα, όπου με απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο, μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό. Κατά την αντίδραση του παθόντα, ο δράστης του κατάφερε χτυπήματα στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου.

Ο 44χρονος άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου, αρχικά, διαπιστώθηκαν κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις. Λίγο αργότερα κατέληξε.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3qgkWGN
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη