Χαλάνδρι: Ενώπιον της ανακρίτριας η 49χρονη εικαστικός, τι δήλωσε για τους πυροβολισμούς και το θύμα

Χαλάνδρι: Ενώπιον της ανακρίτριας η 49χρονη εικαστικός, τι δήλωσε για τους πυροβολισμούς και το θύμα

Ενώπιον της 11ης ανακρίτριας βρίσκεται αυτή την ώρα η εικαστικός, Κλοντιάνα Τσέλο, προκειμένου να δώσει τη δική της εκδοχή για τους πυροβολισμούς κατά του 68χρονου οφθαλμίατρου στο Χαλάνδρι

Στην 11η τακτική ανακρίτρια οδηγήθηκε πριν από λίγο η 49χρονη εικαστικός  που  πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 68χρονο ιατρό την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι ενώπιον της 12χρονης κόρης τους.

Η δράστις αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της απόπειρας αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας καθώς και της ενδοοικογενειακής απειλής.

Σε δηλώσεις της υποστήριξε ότι επί σειρά ετών το θύμα της στερούσε την επικοινωνία με το παιδί τους και πως δεν ήθελε να κάνει κακό σε κανένα.

Σχετικά με το όπλο υποστήριξε ότι ήταν του ιατρού και πως τον πυροβόλησε αφού πρώτα τον αφόπλισε, επειδή κινήθηκε εναντίον της.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3FbAkIG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη