Αστυνομικός κατηγορείται ότι ασέλγησε στο 4χρονο παιδί του

Αστυνομικός κατηγορείται ότι ασέλγησε στο 4χρονο παιδί του

Σοκ προκαλεί η είδηση της σύλληψης Αστυνομικού στα Τρίκαλα για ασέλγεια σε βάρος του 4χρονου παιδιού του.

 

Η καταγγελία έγινε από την πρώην σύζυγό του σύμφωνα με πληροφορίες.  Ο αστυνομικός συνελήφθη για αποπλάνηση παιδιών και «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, περιγράφοντας έτσι την ασέλγεια του 4χρονου παιδιού.

Μετά την καταγγελία της πρώην συζύγου του και την έρευνα που έγινε, ο εισαγγελέας ζήτησε τη σύλληψή του.

Ο αστυνομικός αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφ΄έρει:

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 και 345 του Ποινικού Κώδικα

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» του Ποινικού Κώδικα.
Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο σχετικής καταγγελίας και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3qzc4fF
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη