Τροχαίο στη Βουλή: «Το είδαμε τη στιγμή που γινόταν, η εικόνα ήταν συνταρακτική», πώς έχασε τη ζωή του ο 69χρονος (βίντεο)

Τροχαίο στη Βουλή: «Το είδαμε τη στιγμή που γινόταν, η εικόνα ήταν συνταρακτική», πώς έχασε τη ζωή του ο 69χρονος (βίντεο)

«Η εικόνα δεν περιγράφεται», ανέφερε ο σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας Περιφέρειας Αττικής, Κίμων Λογοθέτης, που παροκολούθησε live το τροχαίο στη Βουλή μέσα από τις κάμερες του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας

Στο σοκαριστικό δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα έξω από τη Βουλή με θύμα έναν 69χρονο πεζό που χτυπήθηκε από δυο αυτοκίνητα στη σειρά, αναφέρθηκε νωρίτερα ο σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας Περιφέρειας Αττικής, Κίμων Λογοθέτης μιλώντας στην ΕΡΤ1.

«Οι συνεργάτες στο Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας και όσοι είχαμε εικόνα, είδαμε το γεγονός αυτό τη στιγμή που γινόταν. Έγινε νωρίς τα ξημερώματα γύρω στις 05:20 και η εικόνα δεν περιγράφεται, ήταν συνταρακτική», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Συμβαίνουν πολλά τέτοια γεγονότα, απλά αυτό έτυχε σε τόσο κεντρικό σημείο, σε σημείο όπου υπήρχε εικόνα. Όμως να ξέρετε ότι έχουμε καθημερινά πάρα πολλές παρασύρσεις πεζών τόσο σε διαβάσεις πεζών όσο και εκτός».

 Εδώ βέβαια οφείλουμε να πούμε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν βρισκόταν σε διάβαση πεζών, ήταν εκτός διάβασης και με πράσινο για τους διερχόμενους οδηγούς.

Αλλά σε κάθε περίπτωση έχουμε πει ότι όταν ένας πεζός βρίσκεται στον δρόμο, είναι ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει, οφείλουμε να ακινητοποιούμε, να φρενάρουμε, να κάνουμε οτιδήποτε για να μην τον χτυπήσουμε, ακόμη κι αν φταίει.

Πώς συνέβη το σοκαριστικό τροχαίο

Υπενθυμίζεται πως ο πεζός που παρασύρθηκε και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο άνθρωπος που σκοτώθηκε επιχείρησε να περάσει τον δρόμο από το πεζοδρόμιο μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη προς την πλατεία Συντάγματος, με το ταξί να είναι το πρώτο που τον χτύπησε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από αστυνομικές πηγές, ο πεζός βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα της Αμαλίας όταν το ταξί, που κινούνταν με ταχύτητα όχι μεγαλύτερη των 60 χιλιομέτρων, τον χτύπησε στην πλάτη και τα πόδια με τον αριστερό του καθρέφτη.

Την ώρα που ο άνθρωπος προσπαθούσε να σηκωθεί από την αριστερή λωρίδα του δρόμου, πέρασε από το σημείο ΙΧ αυτοκίνητο που χτύπησε εκ νέου τον άνδρα, παρασύροντάς τον μάλιστα περίπου 15 μέτρα, μέχρι το φανάρι στη συμβολή της λεωφόρου Αμαλίας με τη Βασιλίσσης Σοφίας.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3EVjg9P
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη