Πάτρα: Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο γεμάτο μαθητές

Πάτρα: Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο γεμάτο μαθητές

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (8/11) σε δρόμο της Πάτρας όταν σημειώθηκε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν ένα σχολικό λεωφορείο και μια μοτοσικλέτα.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε επί της οδού Ανθείας, στην Πάτρα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που δημοσιεύει το pelop.gr, στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα σχολικό λεωφορείο και ένα δίκυκλο.

Τα δύο οχήματα κινούνταν παράλληλα επί της Ανθείας, όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός του λεωφορείου έστριψε παράνομα αριστερά, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.

Το λεωφορείο ήταν γεμάτο μαθητές που μεταφέρονταν στο σχολείο.

Στο σημείο που έγινε το τροχαίο, υπάρχει πινακίδα κατά την οποία απαγορεύεται η στροφή αριστερά. Ωστόσο, ο οδηγός επέμενε ότι έχει άδεια να στρίβει αριστερά για να μπαίνει στις Εργατικές της Ανθείας όπου βρίσκεται το Δημοτικό Σχολείο.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/309PI9x
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη