Ποδόσφαιρο γυναικών: Λέοντας Τυρνάβου - ΠΑΣ Λαμία 7-0

Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του συλλόγου μας γνώρισε την ήττα με 7-0 στον Τύρναβο από τον τοπικό Λέοντα.

Οι νεαρές αθλήτριες μας απέναντι στις πιο έμπειρες αντιπάλους τους έδειξαν ότι αγώνα με τον αγώνα βρίσκουν τα πατήματα τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με την πάροδο του χρόνου θα επιδεικνύουν σταδιακά βελτιωμένη εικόνα και είναι σίγουρο ότι το μέλλον τους ανήκει.

Τα γκολ σημείωσαν οι Λέμε (12΄, 41΄, 56΄), Λιάγγα (18΄), Στυμονιάρη (21΄, 70΄) και Κατσικάρη (75΄)

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία της κας Συναΐτη που είχε βοηθούς τις κυρίες Γκατζούνα και Καρβούνη όλες από Μαγνησία.

Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του γηπεδούχου σωματείου και κυρίως του κ. Γιάννη Ευαγγέλου για την άψογη φιλοξενία την οποία θα ανταποδώσουμε στον αγώνα του δευτέρου γύρου.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τις παρακάτω: Σπουρνιά, Τσούμα, Ρίζου Αριάδνη, Πενταγιώτη, Ντεμάι, Ρίζου Φαίδρα, Τσώρου (71΄ Κέππα Νεκταρία), Παπαδοπούλου, Πασχάλη, Φούντα, Σουλιώτη (57΄ Κέππα Στυλιανή).

Λέοντας: Αντωνιάδου, Κούκου, Καπιτζίκα, Μπούμπα (65‘ Χλωρού), Λιάγγα, Γκαντούλη, Κατσικάρη, Λέμε (57’ Σαιτάνη), Κατσιάνα, Βίσμπα, Στυμονιάρη.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964



Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη