ΑΣΕΠ 9Κ/2021: Από σήμερα οι αιτήσεις για 416 θέσεις εργασίας

ΑΣΕΠ 9Κ/2021: Από σήμερα οι αιτήσεις για 416 θέσεις εργασίας

Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις στην προκήρυξη 9Κ/2021 του ΑΣΕΠ για 416 μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Από σήμερα, Δευτέρα 22 Νοεμβρίου και ώρα 08:00 το πρωί μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν την αίτηση συμμετοχής τους στην προκήρυξη 9Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 416 θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για την στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτή έως την Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 14:00, ενώ οι θέσεις εργασίας αναφέρονται στα Καταστήματα Κράτησης όλης της χώρας.

Οι ειδικότητες που ζητούνται στην εν λόγω προκήρυξη είναι «ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης» και «ΔΕ Φύλαξης», ενώ οι υποψήφιοι θα υποβληθούν διαδοχικά σε Υγειονομικές εξετάσεις και σε Αθλητικές και Ψυχοτεχνικές δοκιμασίες.

Επιπλέον, σύμφωνα με την προκήρυξη του ΑΣΕΠ οι υποψήφιοι πρέπει να προσκομίσουν Βεβαίωση ιατρού ειδικότητας Ορθοπεδικού (ιδιώτη ή δημοσίου) με την οποία θα αποδεικνύεται το ανάστημα τους ως εξής:

  • άνδρες τουλάχιστον ενός μέτρου και εβδομήντα εκατοστών (1,70) (χωρίς υποδήματα) και
  • γυναίκες τουλάχιστον ενός μέτρου και εξήντα εκατοστών (1,60) (χωρίς υποδήματα)

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ



from Όλες οι ειδήσεις - Ειδήσεις https://ift.tt/30Mdw3k
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη