Μεγάλη είσοδος του Σκλαβενίτη στις e-αγορές της Θεσσαλονίκης

Μεγάλη είσοδος του Σκλαβενίτη στις e-αγορές της Θεσσαλονίκης

Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα του Σκλαβενίτη ξεκίνησε να λειτουργεί στην Θεσσαλονίκη. Ένα κατάστημα που προστίθεται σε αυτά που λειτουργούν ήδη και είναι αυτό της Αθήνας, Πάτρας και αυτό της Λάρισας.

Το νέο κατάστημα προσφέρει περισσότερα από 10.000 προϊόντα, με δυνατότητα επιλογής χρόνου παράδοσης και δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ.

Για αγορές κάτω των 30 ευρώ, υπάρχει χρέωση 2 έως 6 ευρώ, η οποία υπολογίζεται βάσει χιλιομετρικής απόστασης από το Κέντρο Διανομής έως τον τόπο παράδοσης.

Οι παραδόσεις των παραγγελιών πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη από Δευτέρα έως και Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, στην Αττική, από τις 07:00 έως τις 23:00 και στην Πάτρα και τη Λάρισα, ώρες καταστημάτων, δηλαδή, από τις 08:00 έως τις 21:00.

Στη Θεσσαλονίκη το dark store που θα σηκώσει το βάρος της e-ανάπτυξης βρίσκεται στην Πυλαία σε χώρους που διαθέτει η εταιρεία.



from Όλες οι ειδήσεις - Ειδήσεις https://ift.tt/3xcxmB9
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη