Black Friday 2021: Αντίστροφη μέτρηση για τη μέρα των μεγάλων προσφορών, τα δημοφιλέστερα προϊόντα

Black Friday 2021: Αντίστροφη μέτρηση για τη μέρα των μεγάλων προσφορών, τα δημοφιλέστερα προϊόντα

Αντίστροφη μέτρηση για τη φετινή Black Friday. «Τρέχουν» οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις. Ανοιχτά την Κυριακή 7 Νοεμβρίου τα καταστήματα. 

Η Black Friday, Μαύρη Παρασκευή στα ελληνικά, έχει τις ρίζες της στις ΗΠΑ, όπου έχει καθιερωθεί ως η επόμενη από την Ημέρα των Ευχαριστιών. Με τη σειρά της, η Ημέρα των Ευχαριστιών γιορτάζεται την 4η Πέμπτη κάθε Νοέμβρη. Η Black Friday στις ΗΠΑ λοιπόν πέφτει την 4η Παρασκευή του Νοεμβρίου.

 Η ημέρα στις ΗΠΑ, σηματοδοτεί την αρχή της χριστουγεννιάτικης περιόδου και είναι συνυφασμένη με τις μεγάλες προσφορές. Στην Ελλάδα Ημέρα των Ευχαριστιών δεν υπάρχει και η Black Friday έχει οριστεί φέτος για τις 26 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το skroutz.gr που έχει ήδη δημιουργήσει ειδική σελίδα για τη φετινή black friday, τα 9 πιο δημοφιλή προϊόντα στην Black Friday, είναι: Οι θήκες κινητών τηλεφώνων, τα κινητά τηλέφωνα, χριστουγεννιάτικα στολίδια δέντρου, sneakers (παπούτσια), βιβλία, κρέμες προσώπου, χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, αθλητικά παπούτσια και βιταμίνες.

Προς το παρόν «τρέχουν» οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις οι οποίες και ολοκληρώνονται στις 15 Νοεμβρίου. Από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου οι καταναλωτές που δεν έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει χρειάζονται rapid test ή PCR για να μπορούν να ψωνίσουν στα καταστήματα αλλιώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη μέθοδο του click away. Τέλος, ανοιχτά θα παραμείνουν τα καταστήματα την Κυριακή 7 Νοεμβρίου. 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3o6nHHY
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη