Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: «Έσφαξα την μάνα σου, είναι τέζα» είπε στην κόρη της ο δράστης (βίντεο)

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: «Έσφαξα την μάνα σου, είναι τέζα» είπε στην κόρη της ο δράστης (βίντεο)

Συγκλονίζουν τα λόγια της κόρης της 48χρονης Νεκταρίας, δολοφονημένης από τον πρώην σύζυγό της στην Ιεράπετρα για τα όσα της είπε ο πατέρας της για τη γυναικοκτονία.

«Την έσφαξα την μάνα σου, είναι τέζα» είπε στην κόρη του ο 54χρονος που δολοφόνησε την 48χρονη Νεκταρία στην Ιεράπετρα, σύμφωνα με τη μαρτυρία της νεαρής, στο MEGA.

Η κόρη του θύματος και του δράστη, ανέφερε ότι ο πατέρας της ξεσπούσε πάνω στα παιδιά συχνά, αλλά δεν είχε ποτέ ξανά χτυπήσει τη μητέρα τους, ενώ ανέφερε ότι είχε μάθει για τη σχέση της πρώην συζύγου του μια εβδομάδα πριν τη δολοφονήσει. 

«Οι γονείς μου είχαν τυπικές σχέσεις λόγω των παιδιών, εμάς. Ο πατέρας μου έμαθε για τη σχέση της μητέρας μου όχι την εβδομάδα του συμβάντος, την προηγούμενη. Σκέφτηκε «ή εγώ ή κανείς», εγώ αυτό κατάλαβα. Ήμουν σπίτι, τον πήρα τηλέφωνο γιατί δεν με ξύπνησε να πάω στη δουλειά».

«Την ώρα που τον πήρα γύρισε και μου είπε "Έσφαξα την μάνα σου. Η μάνα σου είναι τέζα, κάτω". Έτρεχε ήταν λαχανιασμένος. Δεν το πίστευα. Το έκλεισα και κάλεσα την μητέρα μου και το σήκωσε ο ίδιος. Μου είπε "πάω να αυτοκτονήσω" και του είπα "στο καλό". Πίστεψα ότι την έχει δείρει»

Πήγα στο σπίτι που έμενε η μαμά μου δεν βρήκα κανένα και μετά πήγα στη δουλειά της που αντίκρυσα ότι αντίκρυσα. Και έπειτα πήγα να πάρω τα αδέρφια μου τα δίδυμα. Από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα μου. Όταν πήγα ήταν ήδη εκεί η Αστυνομία. Δεν μίλησα με τον πατέρα μου όταν απειλούσε να αυτοκτονήσει. Η αδερφή μου η μικρή λιποθύμησε».

«Δεν είχε ξαναπλώσει χέρι στη μαμά μου. Ξεσπούσε σε εμάς. Είχα κάνει εγώ καταγγελία γιατί με είχε χτυπήσει. Μετά από κάμποσες μέρες ήρθαν από το σπίτι και τον είχαν πάει στην ψυχιατρική κλινική με αστυνομική συνοδεία. Του έκαναν μια φαρμακευτική αγωγή και τέλος».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3wqcLbV
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη