Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας: Καλούμε όλους της εργαζόμενους της Φθιώτιδας να δώσουνε αγωνιστικό παρόν στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Καλούμε τους εργαζόμενους και το λαό της Φθιώτιδας να δώσουμε μαζί αγωνιστικό παρόν. Να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την 24ωρη πανλαρκική απεργία και το Συλλαλητήριο που θα γίνει στο Σύνταγμα μπροστά στο υπουργείο οικονομικών το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021 στις 11:00 π.μ. 

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ εδώ και δύο χρόνια δίνουν σκληρή μάχη ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί η ΛΑΡΚΟ ενιαία με όλες τις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματα τους.

Συναδέλφισες και Συνάδελφοι εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και την  έμπρακτη συμπαράσταση μας, με τη συμμετοχή μας στο Συλλαλητήριο.

Καλούμε τα Σωματεία, τους εργαζόμενους να οργανώσουμε την  κάθοδο μας στην Αθήνα μαζί με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.

Καλούμε όλους της εργαζόμενους της Φθιώτιδας να δώσουνε αγωνιστικό παρόν στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. 

Τ0 ( ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 και ώρα 7:00 ) από το δημοτικό πάρκινκ στην οδό Στουρνάρα (Τσαλτάκη), θα αναχωρήσουν Λεωφορεία για την Αθήνα. Για κλείσιμο θέσεων, επικοινωνήστε με το Εργατικό Κέντρο Λαμίας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 

13   ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη