Στη Λαμία με τα δύο βιβλία της η Ζήνα Κουτσελίνη – Κοσμοσυρροή στην παρουσίαση (φωτογραφίες)


Σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, τηρώντας όλα τα μέτρα για τη μη διασπορά της πανδημίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η παρουσίαση των βιβλίων της Ζήνας Κουτσελίνη στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λαμίας, στην Πλατεία Διάκου.

Η γνωστή δημοσιογράφος άνοιξε την καρδιά της μπροστά σε ένα πολυπληθές ακροατήριο, το οποίο την αποθέωσε και μοιράστηκε μαζί της αλήθειες της τηλεόρασης και της ζωής.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα βιβλία “Μία σελίδα την ημέρα” και “Ψυχές από χρήμα”, με την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου Μπέτσης και του Venezia.

Για τα βιβλία μίλησαν η Άρτεμις Πάνου-Σταϊκούρα, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, η Δήμητρα Παπαθεοδώρου, Δικηγόρος και η Αμαλία Ποντίκα, Αρχιτέκτων Μηχανικός & Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Λαμίας. Παρών στην παρουσίαση ήταν και ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Δείτε εικόνες:








www.thenewspaper.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη