Γιώργος Τράγκας: Ο Μητσοτάκης προωθεί ένα ιδιότυπο Απαρτχάιντ και την πρώτη αιτία θανάτου που είναι η φτώχεια






Σε οικονομικό τέλμα η Κατερίνη όπου τον υποδέχθηκαν δεκάδες φίλοι του ΚΕΛΑΝ

Τα βαρύγδουπα πρωθυπουργικά διαγγέλματα ούτε αναχαιτίζουν τον μεταδοτικό ιό, ούτε μαγειρεύονται με…κριθαράκι στο φούρνο για να χορτάσει μια οικογένεια. Στην Πιερία οι κάτοικοι θεωρούν χαριστική βολή για τις επιχειρήσεις εστίασης και το εμπόριο τα μέτρα που εξήγγειλε ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως διαπίστωσε το κλιμάκιο του Κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» η πόλη της Κατερίνης και τα γύρω χωριά είναι στο ίδιο οικονομικό τέλμα όπως και η υπόλοιπη Ελλάδα. Γελάνε με τα πληρωμένα δελτία των πανελλαδικών καναλιών που μιλάνε για ανάπτυξη. Ακόμη και τα καφέ καθημερινά παρουσιάζουν μικρότερη κίνηση.

Ποιος πάει να πιει ένα καφέ με 3 ευρώ προσθέτοντας στο κόστος 8 ευρώ που κάνει ένα rapid test στα κεντρικά φαρμακεία της Κατερίνης; Και εδώ οι άνθρωποι χαμογελούν όταν σου λένε, ότι λίγο έξω από την πόλη η τιμή του rapid test πέφτει στα 5 ευρώ! Όλοι υποπτεύονται ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν προστατεύει την δημόσια υγεία αλλά κάνει μπίζνες.

Όπως είπαν οι κάτοικοι της Πιερίας στον Γ. Τράγκα και στο κλιμάκιο του ΚΕΛΑΝ η ανεργία στην περιοχή είναι ιδιαίτερα υψηλή. Το βιοτικό επίπεδο έχει πέσει και ο κόσμος δεν έχει χρήματα για να επισκεφθεί τα εμπορικά καταστήματα, που τις περισσότερες ώρες της ημέρας είναι άδεια. Τα παιδιά χάνουν 2 και 3 ώρες από τα μαθήματά τους, διότι είναι χρονοβόρα η διαδικασία του rapid test και του ελέγχου των αποτελεσμάτων. Όπως ανέφεραν καθηγητές του 2ου ΕΠΑΛ, 750 μαθητές ταλαιπωρούνται και χάνουν ώρες διδασκαλίας από την όλη υγειονομική διαδικασία



Η λειτουργία του νοσοκομείου έχει χτυπήσει το «κόκκινο» αφού 120 νοσηλευτές, γιατροί και διοικητικοί έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα αρνούμενοι να κάνουν το εμβόλιο. Αυτοί οι άνθρωποι τα είχαν δώσει όλα στην πρώτη φάση της πανδημίας, όταν δεν υπήρχαν τα εμβόλια, και είχαν σώσει ανθρώπους, είχαν αρρωστήσει, καταχειροκροτούμενοι ως ήρωες. Σήμερα δεν έχουν μισθό, δεν έχουν να ζήσουν και αύριο πρόκειται να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία.





Ο Γιώργος Τράγκας έδωσε συνέντευξη στο «Ράδιο Ενημέρωση» και μετά παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σε όλα τα ΜΜΕ της περιοχής. Μεταξύ άλλων, μιλώντας για το χθεσινό διάγγελμα του κυρίου Μητσοτάκη, είπε ότι προωθεί ένα ιδιότυπο Απαρτχάιντ και την πρώτη αιτία θανάτου που είναι η φτώχεια, διχάζοντας την ελληνική κοινωνία και πιστεύοντας ότι έτσι θα εξασφαλίσει την επανεκλογή του και το πρωθυπουργικό αξίωμα. Στην πραγματικότητα όλα τα μέτρα που παίρνει δεν αναχαιτίζουν την επέλαση του covid-19, αφού οι βασικές εστίες μετάδοσής του είναι τα ΜΜΜ, τα λεωφορεία και το μετρό στα οποία στοιβάζονται καθημερινά εκατομμύρια άνθρωποι. Είναι παράλογο, όπως είπε ο επικεφαλής του ΚΕΛΑΝ, να διαλύεις την εστίαση, να μην επιτρέπεις, να εισέλθει κάποιος με rapid test για να γευματίσει σε απόσταση 2 μέτρων από τον άλλον και να στοιβάζεις τον πληθυσμό μέσα στα ελάχιστα λεωφορεία που διαθέτεις γιατί δεν έχεις χρήματα στα δημόσια ταμεία για να αγοράσεις περισσότερα. Πολλά μέλη και φίλοι του ΚΕΛΑΝ υποδέχθηκαν τον Γιώργο Τράγκα στο καφέ «Florian». Το Κίνημα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» έχει χιλιάδες υποστηρικτές και στην Πιερία. Πολλοί κάτοικοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τον αποκλεισμό του Κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» από τα πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης.



Όπως είπε ο Γιώργος Τράγκας οι μετρήσεις του Κ.ΕΛ.ΑΝ σε όλη την Ελλάδα είναι πολύ διαφορετικές από εκείνες των δημοσκοπικών εταιρειών που συνεργάζονται με το Μαξίμου και τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα. Όπως είπε ο Γ. Τράγκας «αν γίνουν αύριο εκλογές το Κ.ΕΛ.ΑΝ θα συγκεντρώσει κοντά στις 600.000 ψήφους».

Η περιοδεία του ΚΕΛΑΝ συνεχίζεται σε Βέροια, Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά, Έδεσσα και Κιλκίς. Ο Γ. Τράγκας θα δει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη τα μέλη της Νομαρχιακής της Β' Περιφέρειας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την επίσκεψη του επικεφαλής του ΚΕΛΑΝ στην Κατερίνη:





from Ξυπνήστε ρε https://ift.tt/3ntbfmx
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη