-->

Η «ομολογία» ανεμβολίαστου ασθενή: «Ανέβαλα συνεχώς τον εμβολιασμό μου, έπρεπε να είχα πάει πρώτος»

φωτογραφία αρχείου

Συγκλονιστική μαρτυρία από τον κ. Θανάση Δρούγκα, 39 ετών, για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν νόσησε με κορονοϊό και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, «δεν είχε προλάβει να εμβολιαστεί», καθώς θεωρούσε ότι είναι γερός, και αν και δεν ήταν αρνητής, όπως δηλώνει ο ίδιος, ανέβαλε συνεχώς τον εμβολιασμό του.

«Δέκα ημέρες ήμουν στο Παπανικολάου. Να είναι καλά οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Δεν είχα εμβολιαστεί, έλεγα ότι θα το κάνω κάποια στιγμή. Ο κορονοϊός ήρθε γρηγορότερα, δεν πρόλαβα να πάω. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αν βρεθείς σε αυτή την κατάσταση.

Εγώ είμαι γερός γενικά, νόμιζα ότι δε με αγγίζει τίποτα. Στον κορονοϊό κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά. Στο κρεβάτι του νοσοκομείου σκέφτεσαι διαφορετικά. Όσοι δε θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, να το πουν σε εμένα, θα ήθελα να είχα πάει πρώτος.

Την 9η -10η μέρα κατά την οποία νοσούσα, το οξυγόνο έπεσε στο 80 και ήρθε και με πήρε ασθενοφόρο από το σπίτι μου. Είχα οξυγόνο στο σπίτι και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Τις πρώτες ημέρες είχα πυρετό και πονοκέφαλο», σημείωσε ο ίδιος, μιλώντας στο Mega.

«Όλοι αυτοί που με θυμήθηκαν και με πήραν, οι φίλοι μου, όσοι δεν ήταν εμβολιασμένοι, πλέον εμβολιάστηκαν. Με το που βγήκα από το νοσοκομείο ήταν ήδη εμβολιασμένοι. Όταν με παίρνουν κάποιοι που δεν έχουν πειστεί, και τους λέω τι έχω περάσει, αλλάζουν γνώμη».

«Φοβήθηκα πολύ για τη ζωή μου. Ήμουν σε ένα θάλαμο, πήραν το διπλανό μου, τη μία μέρα μιλούσαμε και την άλλη διασωληνώθηκε. Οι δικοί μου άνθρωποι ήταν φοβισμένοι, γνώριζαν ότι μπορεί να διασωληνωθώ ανά πάσα στιγμή.

Το μόνο που σκέφτεσαι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αν θα ξαναδείς την οικογένειά σου», κατέληξε ο κ. Δρούγκας.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3mPgzAl
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->