Παναθηναϊκός: Νέα προβλήματα πριν τη Λαμία


Ο Παναθηναϊκός ίσως έχει άλλη μία σημαντική απουσία στον αγώνα με τη Λαμία

Τα ματς στη Λαμία είναι πάντα ιδιαίτερα για εκείνον. Ο Παναθηναϊκός έχει ούτως ή άλλως πρόβλημα τα τελευταία χρόνια στα εκτός έδρας του παιχνίδια, αλλά με τη συγκεκριμένη ομάδα οι δυσκολίες είναι ακόμη μεγαλύτερες.

Μέσα σε όλα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντιμετωπίζει και προβλήματα. Για τον Σένκεφελντ το ξεκαθαρίσαμε και τις προηγούμενες μέρες. Από τη στιγμή που τραυματίστηκε κόντρα στην ΑΕΚ Β’, δεν υπήρχε περίπτωση να προλάβει. Θα ήταν μεγάλο το ρίσκο να πιεστεί. Ο Ολλανδός θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμα προκειμένου να μπει στην ενδεκάδα. Ούτως ή άλλως έδειξε και την Κυριακή (14/11) πως έτοιμος για κάτι τέτοιο δεν είναι.

Από εκεί και πέρα, με προπόνηση την Τετάρτη (17/11) συνεχίστηκε η προετοιμασία για το ματς με τη Λαμία. Προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο περιελάμβανε το πρόγραμμα. Δύο ακόμα προβλήματα προέκυψαν.

Ρούμπεν και Παλάσιος συμμετείχαν μόνο στο πρώτο μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκαναν ατομικό. Ο Αργεντινός δεν έχει κάτι σημαντικό. Για τον Ισπανό, όμως, όλα θα ξεκαθαρίσουν προσεχώς. Ο Παναθηναϊκός σε κάθε φετινό του παιχνίδι έχει ξεκινήσει με τον Ρούμπεν στη σύνθεσή του. Αυτό δείχνει και πόσο τον υπολογίζει ο προπονητής του. Τέλος, θεραπεία ακολούθησαν οι Ιωαννίδης, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Πούγγουρας και ατομικό οι Κουρμπέλης, Μπεκ.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη