ΑΣΕΠ: Προσλήψεις σε ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, ΕΚΠΑ, ΕΥΑΘ

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις σε ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, ΕΚΠΑ, ΕΥΑΘ

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ σε ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, ΕΚΠΑ, ΕΥΑΘ. Αναλυτικά τα δικαιολογητικά και οι αιτήσεις.

110 προσλήψεις στο ΕΚΠΑ

Νέες προσλήψεις προκηρύσσονται από το Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών μέσω ΑΣΕΠ για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας του κτηρίου.

Το ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν δέκα (110) ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, που εδρεύει στην Αθήνα, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.8 όπως ορίζεται κατωτέρω και να την υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου του ΕΚΠΑ (https://ift.tt/3m2Mdrp) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κεντρικό Πρωτόκολλο, Πανεπιστημίου 30 Τ.Κ. 106 79 Αθήνα απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικού-Τμήμα Γ΄ υπόψη κου Γεωργίου Παπαλεξίου ή κου Ιωάννη Γκότση (τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 3689058 και 210 3689145, αντίστοιχα).

48 μόνιμες θέσεις εργασίας στην ΕΥΑΘ

Προς δημοσίευση σε ΦΕΚ «πάει» η προκήρυξη 10K/2021 του ΑΣΕΠ για την κάλυψη 48 μονίμων θέσεων εργασίας στην ΕΥΑΘ

Η προκήρυξη εστάλη στο εθνικό τυπογραφείο απεστάλη χθες Δευτέρα 08/11 και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας σαράντα οκτώ (48) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. )» σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

13 τεχνίτες στον ΔΕΔΔΗΕ

Ο ΔΕΔΔΗΕ γνωστοποιεί την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 13 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Ειδικών Εγκαταστάσεων Δικτύου (ΔΕΕΔ), που εδρεύει στο Δήμο Πειραιά (Νέο Φάληρο) του Νομού Αττικής και των Τομέων αυτής στους Νομούς Θεσσαλονίκης και Αχαΐας.

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού Διεύθυνσης Ειδικών Εγκαταστάσεων Δικτύου (ΔΕΕΔ)

Ανακοίνωση ΣΟΧ2/2021

Παράρτημα Ανακοίνωσης

Έντυπο Αίτησης

Νέο Ειδικό Παράρτημα Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η υποβολή των αιτήσεων αρχίζει από 13/11/2021 έως και 22/11/2021.

169 μόνιμες προσλήψεις στη ΔΕΗ

Προσλήψεις, που αφορούν 169 μόνιμες θέσεις εργασίας, δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της επιχείρησης. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής  λήγει στις 26 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 14:00.

Θα ζητηθούν διάφορες ειδικότητες (ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, διοικητικοί, πτυχιούχοι Πληροφορικής, ηλεκτροτεχνικοί, κ.ά).



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3r03s1Z
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη