-->

Βόλος: Κάθειρξη σε παππού που βίαζε την 8χρονη εγγονή του

Βόλος: Κάθειρξη σε παππού που βίαζε την 8χρονη εγγονή του

Η αρχική ποινή για τον παππού που βίαζε την εγγονή του ήταν 18 χρόνια κάθειρξη.

Ένοχος κρίθηκε (κατά πλειοψηφία) ένας Βολιώτης  για βιασμό κατ' εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιού και συγκεκριμένα της 8χρονης εγγονής του. Καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 12 ετών από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας.

Ο κατηγορούμενος παππούς, που αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, σε ηλικία 70 ετών και για δύο χρόνια (σ.σ. σύμφωνα με το κατηγορητήριο από τα μέσα του 2014 έως τον Σεπτέμβριο του 2016) βίαζε κατ' εξακολούθηση την εγγονή του (από 8 έως 10 ετών), όπως κατ' επανάληψη ενεργούσε επίσης γενετήσιες πράξεις σε βάρος του μικρού κοριτσιού.

Πώς το έμαθαν οι γονείς 

Ο παππούς φιλοξενούσε υποτίθεται την εγγονή τα μεσημέρια μετά το σχόλασμα, μόνο που όταν η μικρή εξομολογήθηκε στους γονείς της όσα βίωνε τα δύο χρόνια, «συγκλονιστήκαμε» όπως κατέθεσε χθες, Τρίτη, ο πατέρας του κοριτσιού, αδυνατώντας να πιστέψει πως βιαστής του κοριτσιού ήταν ο δικός του πατέρας και παππούς του παιδιού του.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας έκρινε τελικά ένοχο κατά πλειοψηφία (σ.σ. μειοψήφησε ένας ένορκος) τον 70χρονο και για τις δύο κατηγορίες, ενώ μετά την αναγνώριση ελαφρυντικού του επέβαλλε συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών, με τον κατηγορούμενο να επιστρέφει στην Φυλακή. Υπενθυμίζεται πως ο 70χρονος πρωτόδικα, τον Δεκέμβριο του 2017 από το ΜΟΔ Καρδίτσας είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 18 ετών.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3kKe68K
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->