-->

«Πάντα ήθελα να νιώσω πιο κοντά του»: Το παράπονο του εγγονού του Μίκη Θεοδωράκη

«Πάντα ήθελα να νιώσω πιο κοντά του»: Το παράπονο του εγγονού του Μίκη Θεοδωράκη

O Άγγελος Θεοδωράκης - Παπαγγελίδης αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη.

 

Αποκαλυπτικές ήταν οι δηλώσεις του εγγονού του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη, Άγγελου, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Mega Stories. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις άγνωστες πτυχές του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη. 

«Περνούσαμε χρόνο μαζί, ιδιαίτερα τις νύχτες, όπου τρώγαμε μαζί. Μέσα στη διάρκεια της ημέρας, ήταν στο γραφείο του, όλη μέρα με τις μουσικές. Ακουγόταν πολύ δυνατά οι μουσική από το γραφείο του. Τη νύχτα, καθόμασταν στο σαλόνι και βλέπαμε ταινίες στην τηλεόραση», ανέφερε αρχικά ο Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης.

Συνέχισε λέγοντας πως ο Μίκης Θεοδωράκης «ήταν πολύ απλός και τρυφερός μαζί μας, μας λάτρευε και μας αγαπούσε και γι΄αυτόν τον λόγο είχε και μεγαλύτερη αγωνία για το τι θα κάνουμε στο μέλλον μας. Περίμενε να πάμε στο σπίτι να του δείξουμε τι κάνουμε, τι μας ενδιαφέρει. Εδώ ήταν ο χώρος του, εδώ περνούσε ατελείωτες ώρες. Εμείς δεν μάθαμε την ιστορία του παππού μας διαβάζοντας, δεν έχω μελετήσει το έργο του παππού μου, το έχουμε μάθει από την πηγή».

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Η σύζυγός του και τα δυο του παιδιά ήταν ο πολύ στενός οικογενειακός του κύκλος. Ήμασταν και εμείς δίπλα στη μαμά μου. Εκείνη μας πήγαινε συνέχεια κοντά του, μας λάτρευε και μας αγαπούσε. Δεν ξέρω αν θα βγάλει κάποια πικρία αυτό που θα πω, αλλά εγώ πάντα ήθελα να νιώσω πιο κοντά στον παππού μου, την είχα αυτή την ανάγκη και το επιχείρησα αρκετές φορές».

«Του μίλησα για το παράπονο αυτό και ήταν πολύ δύσκολο για μένα του μίλησα με σφιγμένα τα δόντια, δεν νομίζω ότι το κατάλαβε ακριβώς», είπε ακόμη.

{https://www.youtube.com/watch?v=a0FKOa03Tfo&t=1s}from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3HxVgLS
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->