Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκε με μαχαίρι σε ιδιοκτήτη ΙΧ όταν τον αντιλήφθηκε να «ανοίγει» το αυτοκίνητό του

(Φωτ. αρχείου: Intime)

Ένας επίδοξος διαρρήκτης όχι μόνο επιχείρησε ανοίξει ΄ένα αυτοκίνητο αλλά προσπάθησε και να τραυματίσει με μαχαίρι τον ιδιοκτήτη του ΙΧ.

Ένας εικοσάχρονος αποπειράθηκε να τραυματίσει με μαχαίρι ιδιοκτήτη αυτοκινήτου, όταν ο τελευταίος τον αντιλήφθηκε να επιχειρεί να διαρρήξει το όχημά του. Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ στο σημείο κλήθηκαν δικυκλιστές αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 20χρονο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός συλληφθείς, συνοδευόμενος από δύο συνεργούς του, προσπάθησε να εισέλθει παράνομα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας. Οι κινήσεις του όμως έγιναν αντιληπτές από τον 47χρονο ιδιοκτήτη του οχήματος και τότε, υπό άγνωστες συνθήκες, ο 20χρονος επιχείρησε να τον τραυματίσει με μαχαίρι.

Αφού ο 47χρονος τον απέφυγε, στη συνέχεια ο νεαρός αποχώρησε από το σημείο, για να επιστρέψει, όμως, λίγο αργότερα προσπαθώντας για δεύτερη φορά να τον χτυπήσει με το μαχαίρι.

Ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση της ΕΛΑΣ και στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που τον ακινητοποίησαν, παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, εξυβρίζοντας, απειλώντας και απωθώντας τους αστυνομικούς, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3wfgNUp
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη