Τον σκότωσε με τσιμπίδα ναργιλέ στη Λάρισα, καταδικάστηκε σε ισόβια

Τον σκότωσε με τσιμπίδα ναργιλέ στη Λάρισα, καταδικάστηκε σε ισόβια

Ένας 35χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια για ανθρωποκτονία στη Λάρισα καθώς φέρεται να σκότωσε 22χρονο με την τσιμπίδα του ναργιλέ.

Σε ισόβια για ανθρωποκτονία καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Βόλου ένας 35χρονος Ιρακινός , ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε 22χρονο από τη Συρία έπειτα από συμπλοκή σε δομή φιλοξενίας μεταναστών στη Λάρισα.

Το έγκλημα είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2020. Το δικαστήριο καταδίκασε τον 35χρονο σε ισόβια κάθειρξη και φυλάκιση 3 ετών και 9 μηνών σε δύο ακόμα κατηγορούμενους. Ο πρώτος οδηγήθηκε ξανά στη φυλακή και ο άλλος κατηγορούμενος που βρέθηκε στο Δικαστήριο άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ο κατηγορούμενος και οι δύο συνεργοί του διαπληκτίστηκαν με το θύμα τον Οκτώβριο του 2020, με τον 35χρονο να τραυματίζει θανάσιμα το θύμα με την τσιμπίδα για τα κάρβουνα ενός ναργιλέ. Το όπλο του εγκλήματος δεν βρέθηκε από τους άνδρες της ΟΠΚΕ την ημέρα της σύλληψης.

Το θύμα φέρεται να προσπάθησε να αμυνθεί με την αλυσίδα ποδηλάτου, όμως ο 35χρονος του κάρφωσε την τσιμπίδα για τον ναργιλέ στον θώρακα. Η υπεράσπιση ισχυρίστηκε πως ο δράστης βρισκόταν σε άμυνα, δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα και πως ήταν εν βρασμώ ψυχής. Ως μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν οκτώ άτομα που ήταν Έλληνες που είδαν τι συνέβη, αστυνομικοί και ομοεθνής τους, ενώ στο Δικαστήριο δεν εμφανίστηκε κανένας μάρτυρας κατηγορίας.

Η υπεράσπιση δεν κατάφερε τελικά να πείσει το δικαστήριο και ο δράστης καταδικάστηκε σύμφωνα με το κατηγορητήριο.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/327lEMA
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη