Ο Γιώργος Λημνιάτης στο ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ: «Η ευκαιρία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και το κλειδί για την επιτυχία του Ολυμπιακού»

Ο Γιώργος Λημνιάτης στο ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ: «Η ευκαιρία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και το κλειδί για την επιτυχία του Ολυμπιακού»

Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας αναλύει τις αναμετρήσεις Ζάλγκιρις Κάουνας - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός.

Με διπλή αγωνιστική συνεχίζεται η Euroleague αυτή την εβδομάδα. Οι ελληνικές ομάδες αγωνίζονται εκτός έδρας στην 10η αγωνιστική και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ υποδέχεται τον Γιώργο Λημνιάτη.

Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής στην Εθνική Γεωργίας στο πλευρό του Ηλία Ζούρου, αναλύει τη σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας (20:00) και τονίζει: «Νομίζω ότι είναι ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να σημειώσει μία εκτός έδρας νίκη απέναντι σε ένα βατό αντίπαλο».

Αναφερόμενος στον Ολυμπιακό και το αυριανό παιχνίδι του (19:30) με την περυσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ανατολού Εφές εξηγεί ποιο είναι το κλειδί για να φύγουν οι «ερυθρόλευκοι» με τη νίκη από την Κωνσταντινούπολη.

Δείτε το βίντεο:

{https://youtu.be/1LIEhWP6O4Y}

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3FnZ68r
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη