-->

Ιεράπετρα: «Μακάρι να ήταν αυτός στο χώμα, αλλά είναι δειλός», η κόρης της Νεκταρίας σπάει τη σιωπή της (βίντεο)

Ιεράπετρα: «Μακάρι να ήταν αυτός στο χώμα, αλλά είναι δειλός», η κόρης της Νεκταρίας σπάει τη σιωπή της (βίντεο)

Τι αποκάλυψε η κόρη της 52χρονης Νεκταρίας για τις σχέσεις των γονιών της

Η κόρη της Νεκταρίας, Τζένη, μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση των γονιών της, αλλά και για το πώς διαχειρίζονται η ίδια και τα αδέρφια της τη δολοφονία της μητέρας τους.

Η Ευγενία είπε ότι είχε εξαιρετικές σχέσεις με την μητέρα της, η οποία ήταν για εκείνη και «μάνα και αδερφή και φίλη ταυτόχρονα».

Όπως εξομολογήθηκε, οι γονείς της είχαν πάντα προβλήματα και καυγάδες, που προκαλούσε κυρίως ο πατέρα της, ο οποίος μάλιστα χτυπούσε συχνά τα παιδιά του.

Η κοπέλα αποκάλυψε, παράλληλα, πως μόλις μια εβδομάδα πριν από την δολοφονία, ο δράστης έμαθε ότι η Νεκταρία είχε σχέση, πιθανότατα επειδή την παρακολουθούσε. Κατά διαστήματα, μάλιστα, έλεγε ότι θα της κάνει κακό, αλλά κανείς δεν πίστευε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Η Τζένη αποκάλυψε, τέλος, ότι ο πατέρας της δεν είχε καταλάβει τι έκανε και του το αποκάλυψε η ίδια όταν την ρώτησε, μέσα από το νοσοκομείο, πώς είναι η μητέρα της.

«Μακάρι να ήταν αυτός στο χώμα και όχι η μητέρα μου, αλλά είναι δειλός», ανέφερε χαρακτηριστικά η κοπέλα.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2YqsGup
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->