Ιεράπετρα: «Μακάρι να ήταν αυτός στο χώμα, αλλά είναι δειλός», η κόρης της Νεκταρίας σπάει τη σιωπή της (βίντεο)

Ιεράπετρα: «Μακάρι να ήταν αυτός στο χώμα, αλλά είναι δειλός», η κόρης της Νεκταρίας σπάει τη σιωπή της (βίντεο)

Τι αποκάλυψε η κόρη της 52χρονης Νεκταρίας για τις σχέσεις των γονιών της

Η κόρη της Νεκταρίας, Τζένη, μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση των γονιών της, αλλά και για το πώς διαχειρίζονται η ίδια και τα αδέρφια της τη δολοφονία της μητέρας τους.

Η Ευγενία είπε ότι είχε εξαιρετικές σχέσεις με την μητέρα της, η οποία ήταν για εκείνη και «μάνα και αδερφή και φίλη ταυτόχρονα».

Όπως εξομολογήθηκε, οι γονείς της είχαν πάντα προβλήματα και καυγάδες, που προκαλούσε κυρίως ο πατέρα της, ο οποίος μάλιστα χτυπούσε συχνά τα παιδιά του.

Η κοπέλα αποκάλυψε, παράλληλα, πως μόλις μια εβδομάδα πριν από την δολοφονία, ο δράστης έμαθε ότι η Νεκταρία είχε σχέση, πιθανότατα επειδή την παρακολουθούσε. Κατά διαστήματα, μάλιστα, έλεγε ότι θα της κάνει κακό, αλλά κανείς δεν πίστευε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Η Τζένη αποκάλυψε, τέλος, ότι ο πατέρας της δεν είχε καταλάβει τι έκανε και του το αποκάλυψε η ίδια όταν την ρώτησε, μέσα από το νοσοκομείο, πώς είναι η μητέρα της.

«Μακάρι να ήταν αυτός στο χώμα και όχι η μητέρα μου, αλλά είναι δειλός», ανέφερε χαρακτηριστικά η κοπέλα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2YqsGup
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη