Καπραβέλος: Έκκληση για επέκταση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, «ή θα κλειστούμε στα σπίτια μας για να μην πεθάνουμε» (βίντεο)

(Φωτ.: Intime)

Έκκληση να βρεθεί λύση για την επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού, απηύθυνε ο Νίκος Καπραβέλος, καθώς σε διαφορετική περίπτωση «θα κλειστούμε στα σπίτια μας για να μην πεθάνουμε», όπως τόνισε.

Ο διευθυντής στη Β' ΜΕΘ στο «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος μίλησε για τη διασπορά του κορονοϊού και έκανε έκκληση στο Υπουργείο Υγείας να παρακάμψει τη γραφειοκρατία και να στείλει προσωπικό στα νοσοκομεία.

«Είμαστε σε μια φάση έξαρσης με τραγικές συνέπειες», είπε στο Open ο Νίκος Καπραβέλος. «Ξεκινά πάλι σήμερα μία εφημερία με μηδέν κλίνες. Από την Αθήνα ανεβαίνουν εσπευσμένα για να ανοίξουν τις εννέα κλίνες που είναι κλειστές, αυτό θα είναι μία μεγάλη βοήθεια. Εντατικολόγους, έχουμε 17 υποψήφιους που περιμένουν την πρόσληψη στο νοσοκομείο, πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας», πρόσθεσε.

«Η λύση είναι οι εμβολιασμοί»

«Γυρνάμε γύρω γύρω από το πρόβλημα και δυσκολεύουμε τη λύση. Η λύση είναι οι εμβολιασμοί. Έχουμε πολύ μεγάλη θνητότητα, δεν είναι μόνον τα κρούσματα, εμάς μας ανησυχούν οι προσελεύσεις. Έχουμε ανοίξει και άλλες κλίνες απλές. Η λύση του προβλήματος είναι η επέκταση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών», είπε ο Νίκος Καπραβέλος.

«Κάνω έκκληση να βρεθεί λύση για την επέκταση της υποχρεωτικότητας... ή θα εμβολιαστούμε όλοι ή θα κλειστούμε στα σπίτια μας για να μην πεθάνουμε», τόνισε. «Χάνουμε εξήντα ανθρώπους την ημέρα κι εμείς τσακωνόμαστε για τα τεστ», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Η εξουθένωση είναι τρομερή δεν αντέχει άλλο το σύστημα υγείας».

«Οι ασθενείς που έρχονται με το 4ο κύμα είναι πιο βαριά», υποστήριξε ο κ. Καπραβέλος. «Η αγανάκτηση μου προς την πολιτεία είναι μεγαλύτερη... Για ποιον λόγο εξαιρέθηκαν οι εκκλησίες από τα μέτρα. Πρέπει να πάρουμε πιο θαρραλέα μέτρα», κατέληξε.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3CMgRNU
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη