Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν υπήρχαν νεκροί μέσα στο Πολυτεχνείο»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν υπήρχαν νεκροί μέσα στο Πολυτεχνείο»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου έκανε λόγο για υποκρισία της Αριστεράς.

Για τις εκδηλώσεις της επετείου του Πολυτεχνείου αναφέρθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς διευκρίνισε για παλιότερη δήλωση του σχετικά με το αν υπήρχαν νεκροί.

Συγκεκριμένα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Καλημέρα Ελλάδα" και αναφερόμενος στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου έκανε λόγο για υποκρισία της Αριστεράς, διευκρινίζοντας ότι ενώ για την εορτή του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη και τις παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου, ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25 είχαν τοποθετηθεί αρνητικά επικαλούμενη και την πανδημία, για τις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο δεν έχουν πει τίποτα.

"Ελληνική Αριστερά, ψεύτες και υποκριτές", κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης. Ερωτηθείς για το αν στο παρελθόν είχε διατυπώσει την άποψη ότι δεν υπήρχαν νεκροί στην εξέγερση του Πολυτεχνείου, διευκρίνισε ότι αυτό που είπε είναι ότι "δεν υπήρχαν νεκροί μέσα στο Πολυτεχνείο, αλλά σε δρόμους γύρω από αυτό".

Δείτε όσα δήλωσε 

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3kFKERq
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη