Λαμία: Εκδήλωση «Τα εμβόλια κατά της γρίπης και της πνευμονίας στην Covid εποχή» την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου


Το Τμήμα Προστασίας Δημόσιας Υγείας & Γ’ Ηλικίας του Δήμου Λαμιέων και η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας, διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Τα εμβόλια κατά της γρίπης και της πνευμονίας στην Covid εποχή» , την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 μ.μ.  Στην εκδήλωση μπορεί να συμμετάσχει κανείς είτε δια ζώσης στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου (Λεωνίδου 9-11, 3ος όροφος) τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα/μέτρα ατομικής προστασίας, είτε διαδικτυακά στον εξής ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://gnosis-conf.whereby.com/lamia.

(Επειδή η πλατφόρμα έχει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά και από το κανάλι του Δήμου μας στο YouTube: Δήμος Λαμιέων _Municipality of Lamia).

          Κύριος στόχος αυτής είναι η ευαισθητοποίηση τόσο του γενικού πληθυσμού, όσο και των ευάλωτων ομάδων σε θέματα προαγωγής υγείας ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

           Πρόγραμμα εκδήλωσης:

           Έναρξη 18:30
  • Χαιρετισμός από τον κ. Παναγιώτη Στασινό, Αντιδήμαρχο Προστασίας Δημόσιας Υγείας & Γ’ Ηλικίας του Δήμου Λαμιέων
  • Χαιρετισμός από τον κ. Αγησίλαο Π. Δέρβα, Πνευμονολόγο-Φυματιολόγο, Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας
  • Ομιλία με θέμα «Η αναγκαιότητα του αντιγριπικού εμβολιασμού στην Covid εποχή» από την κα Αθανασία Ι. Κατσώνη, Πνευμονολόγο.
  • Ομιλία με θέμα «Ο αντιπνευμονιοκοκκικός εμβολιασμός εν μέσω πανδημίας» από τον κ. Εμμανουήλ Μάνο, Ιδιώτη Πνευμονολόγο.
Θα ακολουθήσει συζήτηση και υποβολή ερωτήσεων προς τους ομιλητές.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη