Οι περιοχές της Ελλάδας που... επέστρεψαν στο «βαθύ κόκκινο» στον χάρτη του ECDC

intime.gr

Τέσσερις περιοχές στην Ελλάδα επέστρεψαν στο «βαθύ κόκκινο», το υψηλότερο επίπεδο στους χάρτες που δημοσίευσε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσου (ECDC).

Επιδείνωση της επιδημιολογικής κατάστασης στην Ανατολική Ευρώπη, στις Κάτω Χώρες, την Πολωνία και κάποιες περιοχές της Γερμανίας, καταγράφει ο νέος εβδομαδιαίος χάρτης του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) που δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου.

Η Ελλάδα για ακόμα μια εβδομάδα βρίσκεται στην κόκκινη κατηγορία (200 - 499 μολύνσεις ανά 100.000 κατοίκους το τελευταίο δεκαπενθήμερο), με εξαίρεση κάποια νησιά.

test1

Πιο αναλυτικά, με βαθύ κόκκινο είναι «χρωματισμένη» η Θεσσαλία, η Κεντρική Μακεδονία και η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, κάτι που σημαίνει ότι το τελευταίο δεκαπενθήμερο έχουν επιβεβαιωθεί τουλάχιστον 500 μολύνσεις ανά 100.000 κατοίκους ή ότι το ποσοστό θετικότητας ξεπερνά το 4%.

ecdc2

Στο βαθύ κόκκινο παραμένουν οι χώρες της Βαλτικής, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Κροατία, η Σλοβενία, η Ιρλανδία, μεγάλο μέρος της Τσεχίας, η Σλοβακία, η Αυστρία και περιοχές της Ουγγαρίας.

Με βαθύ κόκκινο είναι και το Βέλγιο, αρκετές περιοχές στην Ολλανδία και δύο περιοχές στην Ανατολική Γερμανία. Η Γαλλία και η Πορτογαλία παραμένουν πορτοκαλί, όπως και η Ιταλία.

Τέσσερις περιοχές στην Ελλάδα καταγράφονται με «βαθύ κόκκινο», το υψηλότερο δηλαδή επίπεδο στους χάρτες που δημοσίευσε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσου (ECDC).

 

Η Νορβηγία και η Σουηδία, πέρασαν από το κίτρινο στο κόκκινο.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3bGP5qn
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη